Zakelijk geschil

Ondernemingsrecht

Bent u betrokken in een juridisch geschil ? Dat leidt onnodig af van uw core business, kost tijd en vaak veel geld. U wil dat dat probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Zakelijk geschil in Den Haag?

Zwan Advocaten heeft geruime ervaring en kennis op het gebied van het adviseren en assisteren van ondernemers. Het gaat daarbij niet alleen om verbintenissen die u als ondernemer zelf bent aangegaan zoals bijvoorbeeld een verbintenis met een leverancier, een licentieovereenkomst of een franchiseovereenkomst. Maar bijvoorbeeld ook om algemene voorwaarden: zijn deze toepasselijk? En zijn de opgenomen bedingen wel geldig? U kunt in onder meer al deze gevallen terecht bij Zwan Advocaten voor eerlijk advies, betrokkenheid en doortastendheid.

Advocaat zakelijk geschil in Den Haag nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u bijgestaan worden in een procedure door Zwan Advocaten ? Neem dan – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl