Zakelijk geschil

Ondernemingsrecht

Bent u betrokken in een juridisch geschil ? Dat leidt onnodig af van uw core business, kost tijd en vaak veel geld. U wil dat dat probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Zakelijk geschil in Den Haag?

Zwan Advocaten heeft geruime ervaring en kennis op het gebied van het adviseren en assisteren van ondernemers. Het gaat daarbij niet alleen om verbintenissen die u als ondernemer zelf bent aangegaan zoals bijvoorbeeld een verbintenis met een leverancier, een licentieovereenkomst of een franchiseovereenkomst. Maar bijvoorbeeld ook om algemene voorwaarden: zijn deze toepasselijk? En zijn de opgenomen bedingen wel geldig? U kunt in onder meer al deze gevallen terecht bij Zwan Advocaten voor eerlijk advies, betrokkenheid en doortastendheid.

Advocaat zakelijk geschil in Den Haag nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u bijgestaan worden in een procedure door Zwan Advocaten ? Neem dan – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Voor wie?

Van der Zwan Advocaten staat ondernemers in het MKB bij waaronder ZZP ‘ ers, vennoten in een vof, verenigingen, stichtingen en coöperaties.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl