Werken bij Van der Zwan Advocaten

 

Van der Zwan Advocaten is een groeiend bedrijf met ambitie en een uitermate prettige werkomgeving. Wij streven immer naar verbetering en zijn altijd op zoek naar meer dan talentvolle collega’s die ons team kunnen versterken!

Werken bij Van der Zwan Advocaten kan (onder meer) als:

Advocaat-medewerker

Als advocaat-medewerker ben je gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden. Je hebt aantoonbare ervaring als advocaat en werkt zelfstandig.  Je weet wat er op jouw gebied(en) te koop is. Verder denk je innovatief en niet alleen juridisch.

Als advocaat-medewerker beschik je over uitstekende juridische kwaliteiten, een commerciële instelling en een eigen netwerk, inlevingsvermogen en over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Advocaat-stagiaire

Als advocaat-stagiaire bouw je een eigen klantenbestand en praktijk op. Daarbij horen eigen verantwoordelijkheden, maar er is ook voldoende ruimte voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door één van de advocaten. Een advocaat-stagiaire bij Van der Zwan Advocaten beschikt over uitstekende juridische kwaliteiten en goede communicatieve vaardigheden, maar is daarnaast ook aantoonbaar commercieel ingesteld.

Student-stagiaire

Wil je weten hoe het er bij een advocatenkantoor aan toe gaat en ben je bereid om – voor een periode van 3 tot 6 maanden – een steentje bij te dragen? Ben je zelfstandig en word je graag in het diepe gegooid? Van der Zwan Advocaten biedt de kans op het volgen van een betaalde student -stage.

Tijdens een stage bij Van der Zwan Advocaten schrijf je (blog)artikelen voor onze website, stel je concept-processtukken en voorbereidende memo’s op en doe je jurisprudentieonderzoek. Daarnaast ga je mee naar zittingen en besprekingen en uiteraard onze (maandelijkse) kantoorborrel! Op deze manier krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat.

Solliciteren?

Spreekt het je aan om als advocaat-medewerker, advocaat-stagiaire of als student-stagiaire bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV, cijferlijsten, stage-beoordelingen en eventuele referenties naar zwan@vanderzwanadvocaten.nl, ter attentie van mr. R.M. van der Zwan.

Vacatures

Momenteel zijn wij actief op zoek naar personen die één van de onderstaande functies zouden kunnen vervullen:

Advocaat-medewerker/gevorderd advocaat-stagiare (m/v)
Secretaresse/office manager (m/v)
(Junior) juridisch secretaresse (m/v)
Stagiaire Strafrecht (m/v)
Stagiaire Sportrecht (m/v)