Inboedelverzekering en opstalverzekering

Mijn inboedelverzekering of opstalverzekering wil niet uitkeren

Jaarlijks doen zich meer dan 1,2 miljoen schades aan woningen en bedrijfspanden voor. Dit is veelal schade door brand, inbraak, diefstal maar ook waterschade. U denkt dat gebeurt mij niet. En als het mij al gebeurt dan ben ik goed verzekert. U heeft immers een inboedelverzekering en opstalverzekering afgesloten die de schade dekt. Maar is dat ook zo? Helaas niet. In sommige gevallen weigert de verzekeraar namelijk uit te keren.

Ik wil mijn schade alsnog vergoed krijgen

Schakel dan een advocaat in. Verzekeringszaken kunnen ingewikkeld zijn. Vaak zorgen de kleine lettertjes in de voorwaarden voor problemen die u niet had voorzien. Een specialist kan u op vakkundige wijze helpen om uw recht te krijgen. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar uw zaak en de juridische mogelijkheden.

Ik wil teruggebeld worden door een juridisch specialist

Wat een advocaat voor u doet

Als een stevige brief er niet voor zorgt dat de verzekeraar zijn standpunt wijzigt, dan starten wij zo nodig een procedure voor u. Onze advocaten beschikken over uitgebreide kennis van het verzekeringsrecht en hebben een ruime proceservaring om u optimaal bij te staan tijdens een procedure voor de Rechtbank of bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Welke redenen worden zoal aangevoerd om schade niet te vergoeden?  

  • bij het aangaan van de verzekering is belangrijke informatie verzwegen;
  • er zou opzettelijk schade zijn veroorzaakt;
  • er zou fraude zijn gepleegd bij het opgeven van de schade;
  • er zou voor een te laag bedrag verzekerd zijn waardoor niet alle schade wordt uitgekeerd.

Meer weten over verzekeringsrecht lees dan dit artikel: Verzekeringsrecht: Wat te doen als de verzekeraar de schade niet uitkeert?

 

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl