Inventarisverzekering, goederenverzekering en bedrijfsschadeverzekering

Mijn bedrijfsverzekering wil niet uitkeren

Jaarlijks doen zich meer dan 1,2 miljoen schades aan woningen en bedrijfspanden voor. Dit is veelal schade door brand, inbraak, diefstal maar ook waterschade. U denkt dat uw bedrijf goed verzekert is en dat u niets kunt overkomen. Maar dat is helaas niet altijd het geval! Door schade kan uw onderneming stil komen te liggen. Bedrijfsschade ligt hierbij op de loer. En wat te denken van schade aan uw bedrijfspand? In principe biedt een inventaris- en goederenverzekering of een bedrijfsschadeverzekering dekking. Maar de verzekeraar keert niet altijd alles uit.

Wat moet ik doen om mijn schade toch vergoed te krijgen?

Neem contact op met een juridisch specialist in bedrijfsschadeverzekeringen. Verzekeringszaken kunnen ingewikkeld zijn. Vaak zorgen de kleine lettertjes in de voorwaarden voor problemen die u niet had voorzien. Een specialist kan u op helpen alsnog uw recht te krijgen. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar uw zaak en de juridische mogelijkheden.

Ik wil teruggebeld worden door een juridisch specialist

Welke redenen worden zoal aangevoerd om bedrijfsschade niet te vergoeden?

  • er is niet voldaan aan de mededelingsplicht om bij het aangaan van de verzekering alle belangrijke informatie te vermelden;
  • de schade is opzettelijk veroorzaakt;
  • er zou fraude zijn gepleegd bij het opgeven van de schade;
  • er is sprake van schending van clausule(s) omdat er niet voldaan is aan de clausules op de polis;
  • er is sprake van onderverzekering omdat er voor een te laag bedrag verzekerd is. Daardoor wordt een lagere schadevergoeding uitgekeerd.

Meer weten over verzekeringsrecht lees dan dit artikel: Verzekeringsrecht: Wat te doen als de verzekeraar de schade niet uitkeert?

Contact

Herkent u dit? En wil u door een specialist bijgestaan worden? Dan moet u bij Van der Zwan Advocaten zijn! Ons team staat u bij in uw geschil met de verzekeraar. Als een stevige brief er niet voor zorgt dat de verzekeraar zijn standpunt wijzigt, dan starten wij zo nodig een procedure voor u. Onze advocaten beschikken over uitgebreide kennis van het verzekeringsrecht en hebben een ruime proceservaring om u optimaal bij te staan tijdens een procedure voor de Rechtbank. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem voor meer informatie contact op via 070 – 789 00 90 of via info@vanderzwanadvocaten.nl !

mr. Angela van der Voet

Specialist Inventarisverzekering, goederenverzekering en bedrijfsschadeverzekering

Lees meer over mr. Angela van der Voet

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl