Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering wil niet uitkeren

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt het verlies aan inkomen bij ziekte of ongeval. Arbeidsongeschiktheid heeft ook een enorme impact op uw leven. Daar moeten ook niet nog eens geldzorgen bij komen! Zeker wanneer de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar weigert tot uitkering over te gaan levert dit echter nog meer stress op.

Wij komen het helaas vaak tegen. Iemand wordt arbeidsongeschikt. Heeft altijd keurig premie betaalt en toch keert de verzekeraar niet uit.

Wat moet ik doen als ik mijn vergoeding toch wil ontvangen?

Neem contact op met een juridisch specialist. Als u arbeidsongeschikt bent moet u zich kunnen richten op herstel. Ook vereisen dit soort zaken specifieke juridische kennis. Een specialist kan u op vakkundige wijze helpen om uw recht te krijgen. Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar uw zaak en de juridische mogelijkheden.

Ik wil teruggebeld worden door een juridisch specialist

Welke redenen worden zoal aangevoerd om niet uit te keren?

  • er is iets verzwegen; de klachten zouden al vóór het afsluiten van de verzekering hebben bestaan, terwijl deze klachten niet aan de AOV-verzekeraar zouden zijn gemeld bij het aangaan van de verzekering;
  • er zou sprake zijn van een schending van de medewerkingsplicht doordat niet volledig wordt meegewerkt aan de door de verzekeraar gestarte onderzoeken;
  • er is geen sprake van arbeidsongeschiktheid;
  • de mate van arbeidsongeschiktheid wordt overdreven.

Van der Zwan Advocaten staat u bij in uw geschil met de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Als een stevige brief er niet voor zorgt dat de verzekeraar zijn standpunt wijzigt, dan starten wij zo nodig een procedure voor u. Onze advocaten beschikken over uitgebreide kennis van het verzekeringsrecht en hebben een ruime proceservaring om u optimaal bij te staan tijdens een procedure voor de Rechtbank.

Voor wie?

De advocaten van Van der Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Van der Zwan Advocaten
Dr. Lelykade 12 B
2583 CM Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@vanderzwanadvocaten.nl