Advocaat vastgoedrecht

Advocaat vastgoedrecht in Den Haag

Wordt de huur niet op tijd betaald? Of zijn er gebreken aan het bedrijfspand dat u huurt? Heeft de woning die u gekocht heeft verborgen problemen? Of is er een discussie met uw aannemer over facturen of meer- en minderwerk? Dat zijn zomaar wat zaken uit de dagelijkse praktijk van Van der Zwan Advocaten. Heeft u problemen op huur of vastgoed gebied? En komt u er zelf niet uit? Schakel dan een advocaat vastgoedrecht en specialist op het gebied van onroerend goed in! Van der Zwan Advocaten in Den Haag is gespecialiseerd in vastgoedrecht en huurrecht en staat u deskundig bij. 

Wat is vastgoedrecht?

Vastgoedrecht is al het recht dat te maken heeft met onroerend goed. De termen vastgoed en onroerend goed worden door elkaar gebruikt. Onroerend goed is eigenlijk een oude term. Tegenwoordig spreekt de wet van onroerende zaak in plaats van onroerend goed Bij vastgoedrecht kunt u dus denken aan huurrecht, aan- en verkoop van woningen of bedrijfspanden, de financiering van en beslag op onroerend goed, bouwrecht waaronder aanneming van werk maar ook burengeschillen over eigendomskwesties zoals erfdienstbaarheid, recht van overpad of mandeligheid.

Een vastgoedadvocaat adviseert, onderhandelt en procedeert over vastgoed.

Advocaat vastgoedrecht in Den Haag nodig?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in zaken omtrent vastgoed en onroerend goed. Heeft u een vraag of bent u betrokken in een geschil of procedure? U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op