Vacature student-stagiair(e) (WO)

Studeer je rechten en ben je aan het eind van je Bachelorfase of volg je een Master? En ben je benieuwd naar de praktijk? Maak kennis met de advocatuur en loop een studentstage bij Zwan Advocaten.

Zwan Advocaten in Den Haag heeft een plaats beschikbaar voor een enthousiaste rechtenstudent die in de eindfase van zijn/haar studie zit en die kennis wil maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. De student(e) zal zich bezig houden met alle voorkomende zaken op het gebied van het civiel recht. Tijdens een studentstage bij ons op kantoor loop je mee in de praktijk van onze advocaten, je gaat mee naar zittingen en besprekingen en je werkt mee aan adviezen en je schrijft teksten over actuele onderwerpen voor op onze website.

Wat wij zoeken in een student-stagiair(e)?

  • laatste jaar bachelor of master student die minimaal drie maanden op fulltime basis of een periode van minimaal vijf maanden op parttime basis (minimaal drie dagen per week) beschikbaar is
  • Civiele afstudeerrichting bij voorkeur kennis van het aansprakelijkheidsrecht, letselschade en verzekeringsrecht
  • Leergierig en enthousiast
  • Positieve instelling met een goed gevoel voor humor

Recent afgestudeerd?

Ook als je recent bent afgestudeerd kom je bij ons in aanmerking voor deze studentstage.

Stagevergoeding

In de regel duurt een stage drie maanden, maar andere perioden zijn in overleg ook mogelijk. Tijdens de stage ontvang je een stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Wil jij een uitdagende stageplaats bij Zwan Advocaten? Stuur ons dan je CV met motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Meer informatie over de stage? Neem telefonisch contact op met ons kantoor op het navolgende telefoonnummer: 070 – 789 00 90 of mail naar info@zwanadvocaten.nl

Wij verzoeken je in de motivatiebrief duidelijk aan te geven naar welke periode jouw voorkeur uitgaat en de duur van de stage.

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl