Strafrecht

Advocaat strafrecht Den Haag

Als u een dagvaarding heeft ontvangen om te verschijnen voor de Politierechter , wanneer u bent uitgenodigd bij de Officier van Justitie voor een zogenaamde TOM-zitting, indien u een strafbeschikking heeft gekregen of bent uitgenodigd voor een politieverhoor is dat flink schrikken. Uiteraard kunt u uzelf verdedigen, maar dit is doorgaans niet verstandig. Veel beter is het om een ervaren strafadvocaat in de arm te nemen die precies weet hoe het strafrecht werktAls ervaren strafrechtadvocaat heeft mr. Richard van der Zwan al veel tevreden klanten bijgestaan. Hij is uw vertrouwenspersoon en begeleidt u door uw strafzaak. Met vaak als gevolg een vrijspraak of een lage straf.

Werkzaam in heel Nederland! 

Mr. Richard van der Zwan behandelt als strafadvocaat strafzaken in heel Nederland en staat u bij zowel voor, tijdens als na het strafproces. Hij verdedigt uw belangen vanaf het verhoor op het politiebureau tot en met de zitting bij de rechtbank, de kantonrechter, de politierechter, de meervoudige strafkamer, het gerechtshof en de Hoge Raad der Nederlanden.

In welke zaken kan mr. Richard van der Zwan mij bijstaan?

 • Diefstal
 • Heling
 • Hennepgebruik en hennepkweek
 • Mishandeling
 • Openbare geweldpleging
 • Huiselijk geweld
 • Doodslag
 • Moord
 • Poging (zware mishandeling, doodslag, moord, etc.)
 • Wet Wapens en Munitie
 • Alcoholzaken
 • Wegenverkeerswet (art. 5 en 6 WVW)

Maar ook als u een advocaat strafrecht zoekt in de navolgende kwesties:

Advocaat strafrecht voor bestuurder of onderneming

Ook als ondernemer  of als directie en bestuurder van een onderneming kunt u in aanraking komen met het strafrecht. Hierbij kan gedacht worden aan faillissementsfraude of bijvoorbeeld aan ongebruikelijke transacties. Als ondernemer kunt u tevens strafrechtelijk worden vervolgd voor valsheid in geschrifte of voor het feit dat u zich niet houdt aan de milieuwetgeving. Ook komen veel ondernemers in aanraking met de Wet Economische Delicten (WED) waarvoor zij juridische bijstand noodzakelijk achten.

Misdrijven of overtredingen van het personeel of de directie worden toegerekend aan de onderneming. Het bedrijf kan hier strafrechtelijk aansprakelijk voor worden gesteld. Meestal zal de straf in de vorm van een boete zijn, maar in sommige gevallen kan het Openbaar Ministerie zelfs een gevangenisstraf voor de directie of verantwoordelijken eisen.

Contact opnemen!

Bent u betrokken in een strafzaak? Aarzel dan niet en handel snel. De acties in een strafprocedure kunnen elkaar snel volgen. Dit kan uw positie nadelig beïnvloeden.

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

 

Voor wie?

Zwan Advocaten staat particulieren en ondernemers, waaronder makelaars, beleggers, winkelketens en woningbouwverenigingen bij.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl