Oneerlijke concurrentie

Schadevergoeding claimen na oneerlijke concurrentie

Bent u van mening dat een ander oneerlijk met u concurreert? Denk bijvoorbeeld aan het ongeoorloofd gebruik van uw merk, het maken van prijsafspraken of het handelen met uw auteursrecht. Door oneerlijke concurrentie kunt u als ondernemer schade lijden. Ook kan sprake zijn van oneerlijke concurrentie door de overheid. De overheid voert taken uit die ook door ondernemers kunnen worden uitgevoerd. En hierbij beschikt de overheid over voordelen waarover andere marktpartijen niet beschikken. Heeft u schade door oneerlijke concurrentie? Lees dan hieronder verder.

Welke schade kan ik claimen?

Wanneer er sprake is van onrechtmatig handelen kunt u alle schade vorderen die u daardoor lijdt. Het is van belang om precies te laten bepalen welke schade wordt geleden door het onrechtmatig handelen en welke niet.

Wat moet ik doen om schade te claimen

Schakel de hulp in van één van onze gespecialiseerde advocaten. Deze zal er alles aan doen om uw schade volledig vergoed te krijgen. Laat vandaag nog uw gegevens achter en één van onze schade specialisten neemt binnen een dag contact met u op.

Waarom een advocaat?

– Ontvang de hoogst mogelijke schadevergoeding
– Een advocaat kan zo nodig ook procederen bij de rechtbank een jurist niet
– Onafhankelijk dus altijd het optimale resultaat voor u
– Geen zorgen, wij regelen alles

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Van der Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Van der Zwan Advocaten
Dr. Lelykade 12 B
2583 CM Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@vanderzwanadvocaten.nl