Vermogens- en zaakschade

Advocaat schadevergoeding materiele schade

Lijdt u financiële schade aan uw eigendom of vermogen? Is uw woning of auto bijvoorbeeld beschadigd. Of heeft uw makelaar of financieel adviseur een fout gemaakt? En is een ander daarvoor aansprakelijk? Dan heeft u recht op schadevergoeding!

Vermogensschade

Vermogensschade is financiële schade die kan bestaan uit geleden verlies of gederfde winst.  Het kan dan gaan om schade als gevolg van een onrechtmatige daad toegebracht aan een zaak of schade veroorzaakt door een fout van beroepsbeoefenaar.

Zaakschade

Bij zaakschade gaat het om schade die het gevolg is van beschadiging of vernieling van een zaak (auto, huis, boot, etcetera). De schade bestaat dan bijvoorbeeld uit de herstel- en reparatiekosten of de kosten die nodig zijn om de zaak te vervangen.

Beroepsaansprakelijkheid

Daarvan is sprake bij een fout van beroepsbeoefenaar (makelaar, notaris, hypotheekadviseur, financieel adviseer, advocaat, etcetera). Door die fout lijdt u financiële schade, moet u extra kosten maken of loopt u winst mis.

Zwan Advocaten: specialisten op het gebied van vermogensschade

De advocaten van Zwan Advocaten hebben specialistische kennis en ervaring op het gebied van financiële en materiele schade. Zij zijn specialisten om uw geschil zo spoedig en vakkundig mogelijk op te lossen. Of het nu om een zakelijke transactie gaat of om een particuliere overeenkomst.

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl