Rechtsgebieden

Uw zaak is ons belang. En omdat uw zaak vaak raakpunten met meerdere rechtsgebieden heeft, werken wij ook op meerdere rechtsgebieden. Door deze aanpak kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

Denk bijvoorbeeld aan een ongeluk op de werkvloer. Wie is dan aansprakelijk? Bij de beantwoording van die vraag speelt ook het arbeidsrecht een grote rol. Of wanneer een opdracht niet goed wordt uitgevoerd en daardoor forse schade wordt geleden. Gekeken moet dan worden in de overeenkomst die partijen hebben gesloten en dan komt het verbintenissenrecht om de hoek kijken. maar de zaak kan ook aspecten van het ondernemingsrecht hebben. Het spreekt dan ook vanzelf dat wij die gebieden ook goed beheersen.

Naast het aansprakelijkheidsrechtletselschade en procesrecht zijn onze advocaten dan ook werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, burenrecht, consumentenrecht, contractenrecht, erfrecht, faillissementsrecht, ondernemingsrecht, sociaal verzekeringsrecht, tuchtrecht en verzekeringsrecht

Hieronder treft u de grotere rechtsgebieden aan waarop Zwan Advocaten actief is. Staat uw rechtsgebied er niet bij? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl