Overige rechtsgebieden

Zwan Advocaten behandelt zaken op een groot aantal gebieden. Ons kantoor is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, letselschade, verbintenissenrecht en verzekeringsrecht. Deze gebieden kunnen echter ook raakvlakken vertonen met andere gebieden waarbij wij u ook graag verder willen helpen. De nadruk ligt op de civiele praktijk en ons kantoor behandelt geen zaken op de gebieden bestuursrecht, personen- en familierecht en vreemdelingenzaken.

Zwan Advocaten is met name gespecialiseerd in kwesties omtrent letselschade. Voor meer informatie hieromtrent kunt u onze website www.zwanletselschade.nl bezoeken.

Ook is Zwan Advocaten er voor de ondernemer. Mocht u als ondernemer of onderneming betrokken zijn geraakt bij een strafrechtelijk onderzoek dan helpen wij u graag verder.

Wilt u weten of Zwan Advocaten iets voor u kan betekenen of heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl.

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl