Overeenkomst van opdracht

Advocaat contractenrecht en verbintenissen

Bent u op zoek naar een advocaat contractenrecht in Den Haag? Komt uw tegenpartij de afspraken uit overeenkomst niet na? Of bent u zelf betrokken in een procedure of geschil? Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Overeenkomst van opdracht: problemen met arts, makelaar of aannemer?

De overeenkomst van opdracht kom je overal tegen. Maar vaak weet u dat niet. Bij een overeenkomst verbindt de ene partij (opdrachtnemer) zich namelijk tegenover de andere partij (opdrachtgever) om een bepaalde prestatie of dienst te leveren.  Het is een veel gebruikte manier van afspraken maken, met name in het bedrijfsleven. Zo is de overeenkomst met een advocaat, een notaris, een makelaar, een arts en noem meer op een overeenkomst van opdracht. Het opmaken van een overeenkomst van opdracht is niet verplicht maar dat gebeurt bijna altijd wel. De opdrachtnemer moet zijn werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Daarvoor krijg hij loon of een vooraf afgesproken bedrag. Vaak ontstaan er echter problemen omdat de opdrachtnemer tekort schiet in het zorgvuldig uitoefenen van zijn werkzaamheden. Hij doet zijn werk niet goed. Of dat het geval is hangt van de omstandigheden van het geval af. Onze specialisten adviseren u hier graag in en staan u zo nodig bij als actie nodig is.

Advocaat in Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in contractenrecht en verbintenissenrecht, in het bijzonder op het gerechtelijke traject. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Benieuwd naar wat Van der Zwan Advocaten voor u kan doen? Vult onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een korte omschrijving van uw juridisch probleem naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl