Over ons

Onze missie

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor waar persoonlijke betrokkenheid centraal staat. Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Om vrijblijvend met u kennis te maken, hebben wij iedere dag tussen 16.00 en 17.00 uur gratis inloopspreekuur.  Dit kost u dus niets, hoogstens wat van uw tijd. Via deze weg kunnen wij u informeren over uw rechten en plichten.

Het team van Van der Zwan Advocaten is voornamelijk werkzaam in de regio Haaglanden. Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg, Westland, Naaldwijk, Wateringen, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Leiden en omgeving.

Geschillen en procedures kunnen zich echter voordoen in heel Nederland, zodat onze advocaten niet alleen regelmatig te vinden zijn op de rechtbank Den Haag, maar ook op de rechtbank Rotterdam, rechtbank Amsterdam, rechtbank Utrecht, rechtbank Breda en rechtbank Alkmaar.

Ontmoet ons team!

Of ga direct naar: