Over ons

Zwan Advocaten is een sfeervol en dynamisch advocatenkantoor in Den Haag. Altijd krijgt u van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid  en betrokkenheid. Tactisch als het kan maar hard procederend als het moet.

Onze werkwijze

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen. Persoonlijke betrokkenheid staat centraal. Een klein kantoor waar de advocaten en medewerkers nog echt aandacht voor de klant hebben.  Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Onze medewerkers

Graag stellen wij ons team aan u voor!

mr. R.M. (Richard) van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Richard staat veel ondernemers in het MKB bij, maar behandelt ook geregeld zaken van particulieren. Hij staat bekend om zijn pragmatische aanpak en stijl van handelen. Momenteel houdt Richard zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het vastgoed en contractenrecht.

Lees meer over mr. R.M. (Richard) van der Zwan

mr. W.A. (Warner) Mossel

Juridisch Medewerker

Warner is een empathisch jurist met een luisterend oor. Hij weet problemen en standpunten uitermate scherp op papier te zetten. Warner is onder andere gespecialiseerd in het contractenrecht en het vastgoedrecht.

Lees meer over mr. W.A. (Warner) Mossel

mr. B.E. (Bas) van Renswoude

Juridisch Medewerker

Bas is een creatief en onverzettelijk jurist. Hij denkt altijd vanuit de cliënt en stelt uw belangen voorop. Bas is onder andere gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en contractenrecht.

Lees meer over mr. B.E. (Bas) van Renswoude

mr. E.L. (Elizabeth) de Weever

Juridisch Secretaresse

Elizabeth is een enthousiast, recent afgestudeerd jurist en versterkt het team van Zwan Advocaten met haar leergierige en proactieve karakter. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar het (internationaal) contractenrechten, IE-recht en aansprakelijkheidsrecht.

Lees meer over mr. E.L. (Elizabeth) de Weever

Werken bij Zwan Advocaten

Zwan Advocaten is een groeiend advocatenkantoor, vlakbij het Paleis van Justitie, het bruisende juridisch hart van Den Haag. Daar is waar het gebeurt! Formeel naar buiten, een open cultuur van binnen! Samenwerken, kennis delen en verantwoordelijkheid nemen staan hoog in ons vaandel.

Zwan Advocaten is altijd op zoek naar buitengewoon talent. Denk jij dat je iets wezenlijks kan bijdragen aan ons kantoor en beschik je over de juiste kwalificaties dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je sollicitatiebrief en C.V. naar sollicitaties@zwanadvocaten.nl.

 

 

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl