Over ons

Zwan Advocaten is een sfeervol en dynamisch advocatenkantoor in Den Haag. Altijd krijgt u van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid  en betrokkenheid. Tactisch als het kan maar hard procederend als het moet.

Onze werkwijze

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen. Persoonlijke betrokkenheid staat centraal. Een klein kantoor waar de advocaten en medewerkers nog echt aandacht voor de klant hebben.  Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Onze medewerkers

Dit gedeelte is in ontwikkeling. Binnenkort stellen wij u al onze medewerkers voor.

mr. R.M. (Richard) van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Richard staat veel ondernemers in het MKB bij, maar behandelt ook geregeld zaken van particulieren. Hij staat bekend om zijn pragmatische aanpak en stijl van handelen. Momenteel houdt Richard zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het vastgoed en contractenrecht.

Lees meer over mr. R.M. (Richard) van der Zwan

Werken bij Zwan Advocaten

Zwan Advocaten is een groeiend advocatenkantoor, vlakbij het Paleis van Justitie, het bruisende juridisch hart van Den Haag. Daar is waar het gebeurt! Formeel naar buiten, een open cultuur van binnen! Samenwerken, kennis delen en verantwoordelijkheid nemen staan hoog in ons vaandel.

Zwan Advocaten is altijd op zoek naar buitengewoon talent. Denk jij dat je iets wezenlijks kan bijdragen aan ons kantoor en beschik je over de juiste kwalificaties dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Stuur je sollicitatiebrief en C.V. naar sollicitaties@zwanadvocaten.nl.

 

 

Voor wie?

Van der Zwan Advocaten staat ondernemers in het MKB bij waaronder ZZP ‘ ers, vennoten in een vof, verenigingen, stichtingen en coöperaties.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl