Over ons

Ons kantoor

Van der Zwan Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van aansprakelijkheidsrechtschadeverzekeringen en letselschade in de breedste zin van het woord.

De advocaten van ons kantoor zijn strikt partijdig en handelen alleen in het belang van u als cliënt. Daarbij zijn onze advocaten wel volledig onafhankelijk en hebben zij altijd de regie over de behandeling van hun zaak. Dat wil zeggen dat zij geen opdrachten of instructies van cliënten (klakkeloos) aannemen als zij daar niet volledig achter staan.

Ontstaan

Ons kantoor is in 2001 opgericht door Richard van der Zwan. Hij is sinds 1997 advocaat en had de ambitie om een onderscheidend advocatenkantoor op te richten. Een kantoor waar kwalitatieve dienstverlening voorop staat met een persoonlijke en passionele aanpak. Inmiddels runt Richard al bijna twintig jaar Van der Zwan Advocaten op zijn eigen ondernemende wijze. Een deskundig en sfeervol advocatenkantoor middenin een mooi stukje Den Haag met een betrokken en daadkrachtig team dat voor haar cliënten resultaatgericht die extra stap maakt. Richard’s visie over kwaliteit, klantgerichte service en betrokkenheid stroomt door de aderen van het kantoor.

Missie

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor waar persoonlijke betrokkenheid centraal staat. Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Waar werken wij?

Het team van Van der Zwan Advocaten is werkzaam in heel Nederland.

Ons team

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen.

Graag stellen wij ons team aan u voor!

mr. Richard van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Momenteel houdt hij zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht in de meest brede zin.

Lees meer over mr. Richard van der Zwan

mr. Angela van der Voet

Advocaat

Angela van der Voet is al sinds 2010 werkzaam voor Van der Zwan Advocaten en in 2012 beëdigd als advocaat. Zij houdt zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van Letselschade (waaronder slachtoffers in geweldzaken), aansprakelijkheidsrecht en huurrecht.

Lees meer over mr. Angela van der Voet

mr. Judith hooge Venterink

Advocaat

Judith hooge Venterink is sinds 2015 advocaat. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

Lees meer over mr. Judith hooge Venterink

Contact

Dr. Lelykade 12 B

2583 CM Den Haag

Over ons

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade.