Over ons

Zwan Advocaten is een sfeervol en dynamisch advocatenkantoor in Den Haag. Altijd krijgt u van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid  en betrokkenheid. Tactisch als het kan maar hard procederend als het moet.

Onze werkwijze

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen. Persoonlijke betrokkenheid staat centraal. Een klein kantoor waar de advocaten en medewerkers nog echt aandacht voor de klant hebben.  Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Onze medewerkers

Graag stellen wij ons team aan u voor!

Richard van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Momenteel houdt hij zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht in de meest brede zin.

Lees meer over Richard van der Zwan

mr. Christiaan van Rossum

Juridisch Medewerker

Christiaan is een gedreven jurist die zich voornamelijk bezig houdt op het gebied van Vastgoed en Aansprakelijkheid. Zijn cliënten omschrijven hem als verbaal sterkt, juridisch scherp en to the point. In zijn vrije tijd sport Christiaan graag en fanatiek.

Lees meer over mr. Christiaan van Rossum

Warner Mossel

Juridisch Medewerker

Warner is een empathisch jurist met een luisterend oor. Hij weet problemen en standpunten uitermate scherp op papier te zetten. Warner is onder andere gespecialiseerd in het contractenrecht en meer specifiek in het verzekeringsrecht.

Lees meer over Warner Mossel

Lisette van Leeuwen

Juridisch Secretaresse

Lisette is sinds 2018 werkzaam voor Zwan Advocaten. Zij heeft de Bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Momenteel studeert zij de Master Strafrecht in Rotterdam en in haar vrije tijd is zij regelmatig in de boksschool te vinden.

Lees meer over Lisette van Leeuwen

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl