Ons kantoor

Van der Zwan Advocaten is een sfeervol en dynamisch advocatenkantoor in Den Haag. Altijd krijgt u van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid  en betrokkenheid. Tactisch als het kan maar hard procederend als het moet.

Onze werkwijze

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen. Persoonlijke betrokkenheid staat centraal. Een klein kantoor waar de advocaten en medewerkers nog echt aandacht voor de klant hebben.  Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Onze advocaten

 

mr. R.M. (Richard) van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Richard staat veel ondernemers in het MKB bij, maar behandelt ook geregeld zaken van particulieren. Hij staat bekend om zijn pragmatische aanpak en stijl van handelen. Momenteel houdt Richard zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het vastgoed en contractenrecht.

Lees meer over mr. R.M. (Richard) van der Zwan

mr. A.F. (Amber) Agenant

Advocaat

Amber heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en de master Encyclopedie en filosofie van het recht aan de Universiteit in Leiden voltooid. Zij is sinds februari 2020 met veel plezier werkzaam als advocaat in Den Haag en sinds 2022 werkzaam bij Van der Zwan Advocaten. Zij houdt zich doorgaans bezig met ondernemings-, aansprakelijkheids-, verbintenissen- en contractenrecht. Cliënten vinden het prettig om met Amber te werken omdat zij het belangrijk vindt om te weten wat haar cliënten bezighoudt en drijft. Hierdoor kan zij ook goed de belangen en het doel van de cliënt voor ogen houden. Amber heeft een hands-on mindset. Zij streeft naar heldere communicatie en korte lijnen.

Lees meer over mr. A.F. (Amber) Agenant

Handige informatie:

Adres: Adelheidstraat 76 (2595 EE) te Den Haag

Telefoon: 070-7890090

E-mail: info@zwanadvocaten.nl

KVK-nummer: 27360879

BTW-nummer: NL001537368B35

Het kantoor beschikt niet over een derdengeldenrekening

 

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl