mr. W.A. (Warner) Mossel

Warner is een empathisch jurist met een scherpe schrijfstijl, optimaal inlevingsvermogen en juridisch sterk.

Al op jonge leeftijd bleek zijn liefde voor muziek en zo begon hij reeds op zijn 10de levensjaar met pianolessen aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Het was dan ook geen vreemde wending dat hij – naast het civiele recht – zich specialiseerde in het recht dat veel van doen heeft met creativiteit, het intellectuele eigendom. Ook ging hij verder op het gebied van de muziek, namelijk door middel van een opleiding aan het conservatorium naast zijn studie. In zijn vrije tijd is Warner ook al jaren zelfstandig pianodocent en geeft hij les aan zowel kinderen als volwassenen.

Verder heeft Warner, voordat hij zich aansloot bij Zwan Advocaten als werkstudent / paralegal bij  een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van het procesrecht. Warner heeft daarbij een goede introductie in de advocatuur gehad. Daar bouwt hij nu op voort.

Warner kenmerkt zich door de liefde die hij heeft in zijn vak, het creatief aanpakken van juridische kwesties en de persoonlijke betrokkenheid waarmee hij cliënten met toewijding bijstaat. Door de brede juridische interesse die Warner erop nahoudt laat hij zich overigens niet snel uit het veld slaan.

Opleidingen

  • Universiteit Leiden
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid
  • Master Civiel Recht
  • Koninklijk Conservatorium Den Haag
  • Klassiek Piano (Practicum Musicae)

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl