mr. E.L. (Elizabeth) de Weever

Elizabeth de Weever is een enthousiast, recent afgestudeerd jurist. Ze is erg leergierig en heeft een talenknobbel. Na het afronden van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid – met een specialisatie in International Business Law – heeft zij succesvol haar Master Civiel Recht gehaald aan de Universiteit Leiden. Gedurende haar studie heeft Elizabeth een aantal nevenactiviteiten verricht. Zo heeft ze geholpen bij de introductieweken van de Universiteit Leiden, is ze commissielid geweest bij het UNICEF-studententeam Leiden en heeft ze als Marketing Manager in het bestuur van het UNICEF-studententeam Leiden gezeten. Ze loopt nu stage bij Zwan Advocaten om kennis te maken met de advocatuur. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar het (internationaal) contractenrecht, IE-recht en aansprakelijkheidsrecht.

Verder vindt Elizabeth het leuk om creatief bezig te zijn in haar vrije tijd. Ze houdt onder andere van tekenen, naaien en schrijven. Van kleins af aan heeft ze een passie ontwikkeld voor tekenen en mode. Haar tekeningen verkocht ze tijdens schooltijd, omdat ze geld op wilde halen voor het goede doel. Tijdens haar studententijd heeft Elizabeth deze passie allerminst verloren. Ze heeft met twee andere studiegenoten een V.O.F. opgericht. Deze onderneming is gericht op het verkopen van tekeningen om vervolgens de opbrengsten te schenken aan het KWF.

Opleidingen

  • Universiteit Leiden
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid - specialisatie in International Business Law
  • Master Civiel Recht

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl