mr. A.F. (Amber) Agenant

Amber heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en de master Encyclopedie en filosofie van het recht aan de Universiteit in Leiden voltooid. Zij is sinds februari 2020 met veel plezier werkzaam als advocaat in Den Haag en sinds mei 2022 werkzaam bij Van der Zwan Zwan Advocaten. Zij houdt zich doorgaans bezig met ondernemings-, aansprakelijkheids-, verbintenissen- en contractenrecht. Naast advieswerk (voor hoofdzakelijk ondernemers), procedeert zij doorlopend. Zij zal niet rusten totdat een zaak helemaal is afgewikkeld.

 

Cliënten vinden het prettig om met Amber te werken omdat zij het belangrijk vindt om te weten wat cliënten bezighoudt en drijft. Hierdoor kan zij goed de belangen en het doel van de cliënt voor ogen houden. Amber heeft een hands-on mindset. Zij streeft naar heldere communicatie en korte lijnen.

“Mevrouw A.F. Agenant is advocaat in dienst bij Van der Zwan Advocaten.

Dat betekent dat zij alleen optreedt voor Van der Zwan Advocaten als bedoeld in art. 5.9, onderdeel g Voda.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft zij zich op de volgende hoofd- (en eventueel sub) rechtsgebieden geregistreerd:

-Algemene praktijk

  1. Burgerlijk recht
  2. Bestuursrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.”

 

Opleidingen

  • Universiteit van Amsterdam
  • Bachelor Rechtsgeleerdheid
  • Universiteit Leiden
  • Master Encyclopedie en filosofie van het recht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl