Christiaan van Rossum

Nadat Christiaan in juni 2020 in dienst is getreden bij Zwan Advocaten heeft hij in korte tijd veel ervaring op kunnen doen in de brede rechtspraktijk van Zwan Advocaten.

Al tijdens zijn studie had Christiaan een voorliefde voor goederenrecht waardoor hij zich snel vooral is gaan toe leggen op het vastgoed en insolventierecht maar ook met vragen over contracten en aansprakelijkheid kunt u zeker bij hem terecht.

Ook in zijn vrije tijd doet Christiaan een beroep op zijn probleemoplossend vermogen door als hobby sleutelaar/klusser van alles te maken of te repareren. Vooral stalen racefietsen en Italiaanse espressomachines moeten het daarbij ontgelden.

De waarden waar Zwan Advocaten voor staat, bereikbaarheid, praktische oplossingen en werk van hoge kwaliteit, staan bij Christiaan hoog in het vaandel. Hij streeft ernaar om zonder poespas doeltreffend juridisch werk te leveren.

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl