Over ons

Ons kantoor

Van der Zwan Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van aansprakelijkheidsrechtschadeverzekeringen en letselschade in de breedste zin van het woord.

De advocaten van ons kantoor zijn strikt partijdig en handelen alleen in het belang van u als cliënt. Daarbij zijn onze advocaten wel volledig onafhankelijk en hebben zij altijd de regie over de behandeling van hun zaak. Dat wil zeggen dat zij geen opdrachten of instructies van cliënten (klakkeloos) aannemen als zij daar niet volledig achter staan.

Ontstaan

Ons kantoor is in 2001 opgericht door Richard van der Zwan. Hij is sinds 1997 advocaat en had de ambitie om een onderscheidend advocatenkantoor op te richten. Een kantoor waar kwalitatieve dienstverlening voorop staat met een persoonlijke en passionele aanpak. Inmiddels runt Richard al bijna twintig jaar Van der Zwan Advocaten op zijn eigen ondernemende wijze. Een deskundig en sfeervol advocatenkantoor middenin een mooi stukje Den Haag met een betrokken en daadkrachtig team dat voor haar cliënten resultaatgericht die extra stap maakt. Richard’s visie over kwaliteit, klantgerichte service en betrokkenheid stroomt door de aderen van het kantoor.

Missie

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor waar persoonlijke betrokkenheid centraal staat. Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Waar werken wij?

Het team van Van der Zwan Advocaten is werkzaam in heel Nederland.

Ons team

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen.

Graag stellen wij ons team aan u voor!

mr. R.M. (Richard) van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Richard staat veel ondernemers in het MKB bij, maar behandelt ook geregeld zaken van particulieren. Hij staat bekend om zijn pragmatische aanpak en stijl van handelen. Momenteel houdt Richard zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het vastgoed en contractenrecht.

Lees meer over mr. R.M. (Richard) van der Zwan

mr. A.F. (Amber) Agenant

Advocaat

Amber heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en de master Encyclopedie en filosofie van het recht aan de Universiteit in Leiden voltooid. Zij is sinds februari 2020 met veel plezier werkzaam als advocaat in Den Haag en sinds 2022 werkzaam bij Van der Zwan Advocaten. Zij houdt zich doorgaans bezig met ondernemings-, aansprakelijkheids-, verbintenissen- en contractenrecht. Cliënten vinden het prettig om met Amber te werken omdat zij het belangrijk vindt om te weten wat haar cliënten bezighoudt en drijft. Hierdoor kan zij ook goed de belangen en het doel van de cliënt voor ogen houden. Amber heeft een hands-on mindset. Zij streeft naar heldere communicatie en korte lijnen.

Lees meer over mr. A.F. (Amber) Agenant

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl