Over ons

Ons kantoor

Van der Zwan Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van aansprakelijkheidsrechtschadeverzekeringen en letselschade in de breedste zin van het woord.

De advocaten van ons kantoor zijn strikt partijdig en handelen alleen in het belang van u als cliënt. Daarbij zijn onze advocaten wel volledig onafhankelijk en hebben zij altijd de regie over de behandeling van hun zaak. Dat wil zeggen dat zij geen opdrachten of instructies van cliënten (klakkeloos) aannemen als zij daar niet volledig achter staan.

Ontstaan

Ons kantoor is in 2001 opgericht door Richard van der Zwan. Hij is sinds 1997 advocaat en had de ambitie om een onderscheidend advocatenkantoor op te richten. Een kantoor waar kwalitatieve dienstverlening voorop staat met een persoonlijke en passionele aanpak. Inmiddels runt Richard al bijna twintig jaar Van der Zwan Advocaten op zijn eigen ondernemende wijze. Een deskundig en sfeervol advocatenkantoor middenin een mooi stukje Den Haag met een betrokken en daadkrachtig team dat voor haar cliënten resultaatgericht die extra stap maakt. Richard’s visie over kwaliteit, klantgerichte service en betrokkenheid stroomt door de aderen van het kantoor.

Missie

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor waar persoonlijke betrokkenheid centraal staat. Wij zullen altijd het maximaal haalbare resultaat voor u behalen. Dit bereiken wij door daadkrachtig en met passie te werk te gaan. Uw belang plaatsen wij voorop in onze sterke manier van werken.

Waar werken wij?

Het team van Van der Zwan Advocaten is werkzaam in heel Nederland.

Ons team

Wij gaan daadkrachtig voor u aan de slag met passie voor ons vak en betrokkenheid bij onze cliënten. Wij vinden de beste oplossing voor uw juridische problemen, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen.

Graag stellen wij ons team aan u voor!

Richard van der Zwan

Advocaat

Richard van der Zwan is in 1997 beëdigd als advocaat en heeft inmiddels zeer veel proceservaring op diverse rechtsgebieden. Momenteel houdt hij zich voornamelijk bezig met zaken op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht in de meest brede zin.

Lees meer over Richard van der Zwan

mr. Christiaan van Rossum

Juridisch Medewerker

Christiaan is een gedreven jurist die zich voornamelijk bezig houdt op het gebied van Vastgoed en Aansprakelijkheid. Zijn cliënten omschrijven hem als verbaal sterkt, juridisch scherp en to the point. In zijn vrije tijd sport Christiaan graag en fanatiek.

Lees meer over mr. Christiaan van Rossum

Warner Mossel

Juridisch Medewerker

Warner is een empathisch jurist met een luisterend oor. Hij weet problemen en standpunten uitermate scherp op papier te zetten. Warner is onder andere gespecialiseerd in het contractenrecht en meer specifiek in het verzekeringsrecht.

Lees meer over Warner Mossel

Lisette van Leeuwen

Juridisch Secretaresse

Lisette is sinds 2018 werkzaam voor Zwan Advocaten. Zij heeft de Bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Momenteel studeert zij de Master Strafrecht in Rotterdam en in haar vrije tijd is zij regelmatig in de boksschool te vinden.

Lees meer over Lisette van Leeuwen

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl