Onderneming

Advocaat ondernemingsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht in Den Haag?

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met het recht. Wat doet u bij problemen met een  consument of afnemer? U heeft (helaas) vast wel eens te maken met incasso omdat debiteuren die niet of te laat betalen. En is uw huurcontract wel waterdicht? Of kan dat worden opgezegd? En wat doet u als de gemeente uw vergunningsaanvraag afwijst? En hoe te handelen in als een bestuurder strafrechtelijk wordt vervolgd? Het is zomaar een aantal vraagstukken waar wij ondernemers dagelijks in bijstaan.

Heeft u advies of juridische bijstand nodig? Zwan advocaten helpt u! Wij weten wat ondernemers  bezighoudt en staan u bij in zakelijke geschillen of bij contractbreuk. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van commercial litigation in het bijzonder en het ondernemingsrecht in de brede zin van het woord.

Faillissement

Zoals wanneer uw bedrijf in zwaar weer terechtkomt, er mogelijk bestuurdersaansprakelijkheid is en een faillissement dreigt helpen we u dit te voorkomen en staan bij zo nodig bij op de faillissementszitting.

Politie en justitie

Of in een geval dat er door politie en justitie beslag is gelegd op de rekeningen en bedrijfsmiddelen van uw bedrijf omdat de onderneming verdachte is en er een verdenking is van ondermijning. Onze advocaten zijn ook gepokt en gemazeld in het strafrecht voor ondernemers zodat u goed bent voorbereid en er snel maatregelen getroffen kunnen worden om de beslagen op te laten heffen in een gerechtelijke procedure.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een uitleg van uw geschil naar info@zwanadvocaten.nl .

Contactformulier

Kijk ook hieronder voor meer informatie:

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl