Advocaat verzekeringsrecht voor bedrijven

Advocaat verzekeringsrecht voor bedrijven

bent u op zoek naar een advocaat verzekeringsrecht voor bedrijf en onderneming in Den Haag? Voor een advocaat verzekeringsrecht voor ondernemers bent u bij Van der Zwan Advocaten aan het goede adres. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op het gebied van verzekeringsrecht voor bedrijven. Wij staan u graag bij als uw verzekeraar niet uitkeert of de verzekeringspolis geen dekking biedt.

Als ondernemer dient u zelf uw verzekeringen af te sluiten en bent u niet (zoals bijvoorbeeld een werknemer) automatisch verzekerd. Het is daarom van belang om als zelfstandig ondernemer goed geïnformeerd te zijn over de verschillende soorten verzekeringen en de polisvoorwaarden. Wanneer u een verzekering heeft afgesloten en u lijdt vervolgens schade, verwacht u dat uw verzekeraar tot uitkering overgaat.

Geschil met uw verzekeraar?

Het kan echter voorkomen dat uw verzekeraar weigert uit te keren of minder uitkeert dan u van te voren had gehoopt of verwacht. De verzekeraar is niet in alle gevallen verplicht om tot uitkering over te gaan. In de polisvoorwaarden staat omschreven in welke gevallen uw verzekeraar verplicht is uit te keren. Het kan ook zijn dat uw verzekeraar van mening is dat u de mededelingsplicht van de verzekerde heeft geschonden en dat de verzekeraar daarom niet tot uitkering overgaat. Tevens kan de verzekeraar de schadeclaim afwijzen omdat u vermoedelijk heeft gefraudeerd. In dat geval kan de verzekeraar voor een opname in het CIS-register kiezen en uw verzekering per direct beëindigen.

Wanneer u een geschil met uw verzekeraar heeft, doet u er goed aan om een advocaat verzekeringsrecht in te schakelen die u in de betreffende verzekeringskwestie bijstaat. Een gespecialiseerd verzekeringsrechtadvocaat adviseert u hoe u uw schade vergoed krijgt en wie u anders aansprakelijk kunt houden voor de door de onderneming geleden schade, welke schade u op een ander(e onderneming) kunt verhalen en welke procedures er gevolgd dienen te worden.

Meer weten over het verzekeringsrecht voor ondernemers? Hieronder treft u voorbeelden van soorten verzekeringen aan waarmee wij u kunnen helpen:

Advocaat verzekeringsrecht in Den Haag nodig?

van der Zwan Advocaten is gespecialiseerd in aansprakelijkheid, schade en verzekeringsrecht. Onze advocaten en specialisten behalen het maximale resultaat voor u tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u al voor! U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl