Levensverzekering

Advocaat verzekeringsrecht

Herkent u dat u altijd trouw premie betaalt, maar nu u schade heeft en de verzekering nodig heeft er niet wordt uitbetaald? Lees dan verder en kijk wat Zwan Advocaten voor u kan doen. Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en staat u deskundig bij.

Verzekeraar keert levensverzekering niet uit

Er zijn twee soorten levensverzekeringen. Een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering. Een overlijdensrisicoverzekering heeft altijd een einddatum. Als de verzekerde komt te overlijden wordt er uitgekeerd aan de begunstigde. Maar ook als de einddatum van de overlijdensrisicoverzekering wordt bereikt moet er uitbetaald worden aan de persoon die als begunstigde op de verzekeringspolis staat vermeld. En daar gaat het wel eens fout, met name als de verzekerde de begunstigde heeft gewijzigd. Een uitvaartverzekering keert alleen uit als de verzekerde komt te overlijden en is bedoeld om de kosten van de begrafenis of crematie voor de nabestaanden te dekken.

Verzekeringsrecht advocaat in Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het verzekeringsrecht. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl