Letselschade voor ondernemers

Advocaat letselschade voor ondernemers

Als ondernemer of ZZP ér kunt u letselschade oplopen. Dit heeft grote gevolgen voor u en uw onderneming en uw opdrachten. Heeft u letselschade opgelopen? En zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat voor ZZP érs en ondernemers? Dan bent u bij Van der Zwan Advocaten aan het goede adres. Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in het behandelen en afwikkelen van letselschade voor ZZP ‘ers en ondernemers. 

Ondernemers en ZZP’ers verdienen speciale aandacht op het specifieke gebeid van letselschade. Mr. Richard van der Zwan is gespecialiseerd in complexe letselschade zaken. Zijn ondernemingsrechtelijke kennis en ervaring telt hem in staat om uw schade optimaal vergoed te krijgen zodat u gerust kunt werken aan uw herstel en revalidatie. Beter dan een gemiddelde LSA of ASP advocaat in loondienst is Richard van der Zwan in staat om de typische aspecten van schade aan uw onderneming uit te leggen en in uw voordeel uit te leggen.

Wat is belangrijk bij letselschade?

Het is in uw belang dat uw alle gegevens van het ongeval goed in kaart brengt, zo mogelijk foto’s laat maken en namen van getuigen opneemt. Maar daarnaast is het ook goed dat u uw administratie goed op orde heeft en laat bijhouden. Het is immers aan u om de hoogte van de schade te bewijzen en aan te tonen dat u bepaalde opdrachten bent misgelopen of vervangers heeft moeten inschakelen. Daarnaast is het van belang dat u de laatste 3 belastingaangiften en belastingaanslagen paraat heeft. Aan de hand daarvan wordt de schade in uw onderneming namelijk bepaald.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd letselschade advocaat? Bent u slachtoffer van een ongeval op het werk? Of bent u betrokken bij een verkeersongeval? Dan bent u bij Van der Zwan advocaten aan het goede adres. Onze gespecialiseerde letselschade advocaat helpt u graag verder. 

Binnen het ruime gebied van letselschade is Van der Zwan Advocaten gespecialiseerd in bedrijfsongevallen op het werk, dus op de werkvloer of tijdens een bedrijfsuitje. Als gespecialiseerd advocaat voor onderneming en arbeidsrecht heeft mr. Richard van der Zwan een ruime ervaring opgedaan in het succesvol behandelen voor letselschade kwesties in ondernemingen en bedrijven en voor ZZP’ers.

Daarnaast heeft ons kantoor ruime ervaring in het behandelen van letselschade bij verkeersongelukken.

Wat te doen bij letselschade ?

Bij het ontstaan van de letselschade is het van groot belang dat wij direct betrokken worden en dat het ongeval ook gelijk bij uw werkgever wordt gemeld. Belangrijk is verder dat u zo veel als mogelijk namen van getuigen noteert en eventueel beeldmateriaal opvraagt van het ongeval. Uiteraard dient u – als u hopelijk niet naar het ziekenhuis bent vervoert – uw letsel te laten beoordelen door uw huisarts of een specialist.  Bewaar tenslotte goed alle bonnetjes en papieren die betrekking hebben op uw letselschade. Deze zijn nodig om uw schade aan te kunnen tonen en de schadevergoeding te kunnen onderbouwen.

Letselschade

Wanneer er iemand aansprakelijk is voor uw letselschade dan moet uw letselschade vergoed worden. Onze advocaten adviseren, onderhandelen en procederen over de aansprakelijkheidsvraag, de hoogte van uw schade en de dekking van de verzekering van de aansprakelijke partij.

Advocaat letselschade voor ondernemers en ZZP’ers nodig?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in zaken omtrent het verhalen van schade. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl.

Of u kunt ons laten weten wat er gebeurt is via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier

.

Wat kan Van der Zwan Advocaten voor u doen op letselschade gebied?

Van der Zwan advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag. Op het gebied van letselschade behandelen wij met name schade door een verkeersongeval, bedrijfsongevallen en letsel opgelopen bij sport en spel bij bijvoorbeeld een kantooruitje.

Advocaat letselschade voor ondernemers en ZZP’ers nodig?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in zaken omtrent het verhalen van schade. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl