Letselschade voor ondernemers

LETSELSCHADE

Advocaat letselschade voor ondernemers

Als ondernemer of ZZP ér kunt u letselschade oplopen. Dit heeft grote gevolgen voor u en uw onderneming en uw opdrachten. Heeft u letselschade opgelopen? En zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat voor ZZP érs en ondernemers? Dan bent u bij Van der Zwan Advocaten aan het goede adres. Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in het behandelen en afwikkelen van letselschade voor ZZP ‘ers en ondernemers. 

Ondernemers en ZZP’ers verdienen speciale aandacht op het specifieke gebeid van letselschade. Mr. Richard van der Zwan is gespecialiseerd in complexe letselschade zaken. Zijn ondernemingsrechtelijke kennis en ervaring telt hem in staat om uw schade optimaal vergoed te krijgen zodat u gerust kunt werken aan uw herstel en revalidatie. Beter dan een gemiddelde LSA of ASP advocaat in loondienst is Richard van der Zwan in staat om de typische aspecten van schade aan uw onderneming uit te leggen en in uw voordeel uit te leggen.

Wat is belangrijk bij letselschade?

Het is in uw belang dat uw alle gegevens van het ongeval goed in kaart brengt, zo mogelijk foto’s laat maken en namen van getuigen opneemt. Maar daarnaast is het ook goed dat u uw administratie goed op orde heeft en laat bijhouden. Het is immers aan u om de hoogte van de schade te bewijzen en aan te tonen dat u bepaalde opdrachten bent misgelopen of vervangers heeft moeten inschakelen. Daarnaast is het van belang dat u de laatste 3 belastingaangiften en belastingaanslagen paraat heeft. Aan de hand daarvan wordt de schade in uw onderneming namelijk bepaald.

Wat kan Van der Zwan Advocaten voor u doen op letselschade gebied?

Van der Zwan advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag. Op het gebied van letselschade behandelen wij met name schade door een verkeersongeval, bedrijfsongevallen en letsel opgelopen bij sport en spel bij bijvoorbeeld een kantooruitje.

Advocaat letselschade voor ondernemers en ZZP’ers nodig?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in zaken omtrent het verhalen van schade. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op