Letsel door mishandeling

Bent u op zoek naar een letselschadeadvocaat voor het verhalen van uw schade na een mishandeling?

Bent u het slachtoffer geworden van een mishandeling en heeft u lichamelijk en/of psychisch letsel opgelopen? Dan heeft u recht op schadevergoeding. Voor alle extra kosten, het mislopen van inkomsten en emotionele schade.

Hoe moet ik een schadeclaim indienen na een geweldsmisdrijf?

Schakel de hulp in van een juridisch specialist letselschade. Kies voor een gespecialiseerd advocaat personenschade van Van der Zwan Advocaten. Die zorgt er voor dat u uw schade volledig vergoed krijgt. Laat uw gegevens achter en één van onze schade specialisten neemt binnen een dag contact met u op. Onze hulp is gratis. Bij erkende aansprakelijkheid worden alle kosten verhaald op de tegenpartij en kost dit u niets!

Waarom een letselschade advocaat?

  • Ontvang de hoogst mogelijke schadevergoeding
  • Gratis bij erkende aansprakelijkheid
  • U heeft dan recht op een advocaat, dus neem geen genoegen met letselschade bureau
  • Een advocaat kan zo nodig ook procederen bij de rechtbank een jurist niet
  • Onafhankelijk dus altijd het optimale resultaat voor u
  • Geen rompslomp, wij regelen alles

Letsel na mishandeling verhalen via onze advocaat letselschade bij geweldsmisdrijven

Wanneer u op straat, in de kroeg of zelfs thuis slachtoffer bent van een mishandeling en u heeft letsel opgelopen dan kunt u deze schade verhalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gebroken neus of arm. Het kan ook zijn dat u geen lichamelijke klachten heeft, maar dat u door de mishandeling dusdanig psychisch in de war bent dat u hier hinder van ondervindt.

Hoe wordt het schadebedrag voor letsel door een mishandeling vastgesteld?

Als de aansprakelijkheid vaststaat, wordt vervolgens de hoogte van de schade vastgesteld. Dit is niet eenvoudig. Het kan daarbij gaan om materiële, maar ook immateriële schade. Bij materiële schade moet u denken aan kapotte kleding, het missen van inkomsten doordat u niet kunt werken, kosten voor huishoudelijke hulp enz. Bij immateriële schade, ook wel bekend onder de term smartengeld, gaat het bijvoorbeeld om blijvende littekens, psychische klachten, pijn/angst door het misdrijf, enz. Neem dus een gespecialiseerd advocaat letselschade van Van der Zwan in de arm. Die helpt u door dit moeilijke proces.

Wat kan onze advocaat letselschade bij geweldsmisdrijf voor u doen?

Onze advocaten zorgen er voor dat u als benadeelde partij door een advocaat in de strafprocedure vertegenwoordigd wordt en dat uw belangen optimaal worden behartigd. Daarbij kan uw schade vaak al in de strafprocedure door onze advocaat worden gevorderd. Het moet dan wel om eenvoudig vast te stellen schade gaan.

Als de schade te ingewikkeld is om eenvoudig vast te stellen dan wordt de aansprakelijkheid voor de schade na het geweldsmisdrijf vaak aan de hand van het strafvonnis gevestigd. Vervolgens begint het schaderegelingsproces, waarbij ook wordt gekeken door onze specialist letselschade of de dader verzekerd is. In eerste instantie zal geprobeerd worden om de aansprakelijkheid en schade in onderling overleg te regelen. Mocht dat niet lukken dan hebben onze advocaten een ruime proceservaring en kennis om dit via een (civiele) procedure vast te laten stellen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

Zwan Advocaten staat particulieren en ondernemers, waaronder makelaars, beleggers, en woningbouwverenigingen bij.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl