Letsel door mishandeling

Claim schadevergoeding na een mishandeling

U bent het slachtoffer geworden van een mishandeling en heeft lichamelijk en/of psychisch letsel. Dan heeft u recht op schadevergoeding. Voor alle extra kosten, het mislopen van inkomsten en emotionele schade.

Een schadeclaim indienen

Uw wilt zo snel mogelijk een schadeclaim indienen. Schakel dan de hulp in van een juridisch specialist. Die zal er alles aan doen uw schade volledig vergoed te krijgen. Laat uw gegevens achter en één van onze schade specialisten neemt binnen een dag contact met u op. Onze hulp is gratis. Bij erkende aansprakelijkheid worden alle kosten verhaald op de tegenpartij en kost dit u niets!

Waarom een advocaat?

– Ontvang de hoogst mogelijke schadevergoeding
– Gratis bij erkende aansprakelijkheid
– U heeft dan recht op een advocaat, dus neem geen genoegen met letselschade bureau
– Een advocaat kan zo nodig ook procederen bij de rechtbank een jurist niet
– Onafhankelijk dus altijd het optimale resultaat voor u
– Geen rompslomp, wij regelen alles

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Letsel na mishandeling

Wanneer u op straat, in de kroeg of zelfs thuis slachtoffer bent van een mishandeling en u heeft letsel opgelopen dan kunt u deze schade verhalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gebroken neus of arm. Het kan ook zijn dat u geen lichamelijke klachten heeft, maar dat u door de mishandeling dusdanig psychisch in de war bent dat u hier hinder van ondervindt.

Aansprakelijkheid vaststellen

Wanneer de dader bekend is zal de aansprakelijkheid vastgesteld moeten worden zodat vervolgens de schade op deze dader verhaald worden. Mocht de dader de aansprakelijkheid niet vrijwillig vaststellen dan zal een rechter zich hierover moeten uitlaten.

Hoogte van het schadebedrag vaststellen

Als de aansprakelijkheid eenmaal vaststaat komen we toe aan het vaststellen van de (hoogte van de) schade. Het kan daarbij gaan om materiële, maar ook immateriële schade. Bij materiële schade moet u denken aan kapotte kleding, het missen van inkomsten doordat u niet kunt werken, kosten voor huishoudelijke hulp enz. Bij immateriële schade, ook wel bekend onder de term smartengeld, gaat het bijvoorbeeld om blijvende littekens, psychische klachten, pijn/angst door het misdrijf, enz.

Wat kan onze juridisch specialist voor u doen?

Onze advocaten kunnen u helpen om de dader aansprakelijk te stellen en uw schade te verhalen. In eerste instantie zal geprobeerd worden om de aansprakelijkheid en schade in onderling overleg te regelen. Mocht dat niet lukken dan hebben onze advocaten een ruime ervaring en kennis om dit via een (civiele) procedure vast te laten stellen dan wel kunnen zij u bijstaan in de strafprocedure als benadeelde partij.

Contact

Dr. Lelykade 12 B

2583 CM Den Haag

Over ons

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor in Den Haag dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade.