Letselschade advocaat Den Haag

Advocaat letselschade in Den Haag

Bent u slachtoffer en heeft u te maken met een ongeval? En bent u op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat in Den Haag? Dan bent u bij Van der Zwan Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten zijn namelijk gespecialiseerd in letselschade zaken en in het aansprakelijkheidsrecht en staan u graag bij. 

Ons kantoor wordt als specialist op het gebied van procesrecht vaak benaderd in situaties waarin de verzekeraar van de schade toebrenger geen aansprakelijkheid erkent. Geregeld worden slachtoffers door juridische letselschadebureaus doorverwezen naar ons kantoor omdat er geprocedeerd moet worden over de aansprakelijkheid. Dat kan in een procedure voor de rechtbank, zo mogelijk in een deelgeschil zodat u snel(ler) duidelijkheid krijgt of uw schade wordt vergoed.

Wat is letselschade?

U kunt door allerlei verschillende ongevallen letselschade hebben opgelopen. Zo kunt u betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeval of kunt u op de werkvloer zijn uitgegleden waardoor uw werkgever aansprakelijk is. Ook kan het voorkomen dat u ten gevolge van een strafbaar feit letselschade heeft geleden of tijdens het sporten in een sport en spel situatie. Hoe dan ook, u zult in elk geval uw schade vergoed willen zien.

Wanneer u door het toedoen van een ander letselschade lijdt of schade heeft geleden, kunt u deze persoon aansprakelijk houden voor de door u geleden schade. Het kan zijn dat u nog aan het revalideren bent of dat u dusdanige emotionele schade heeft dat uw hoofd er niet naar staat de schade op een ander te verhalen. Het is in dergelijke gevallen raadzaam een letselschade advocaat Den Haag in te schakelen, zodat u de juridische kwestie uit handen geeft en u zich voor de volle 100% op uw herstel kunt richten.

Daarnaast is het raadzaam om bij een letselschadekwestie een advocaat in de arm te nemen omdat het voor een leek lastig is na te gaan wat precies de schade is. Want hoe berekent u de immateriële schade (ofwel de emotionele schade) en kunt u in de toekomst nog schade lijden ten gevolge van het voorval (toekomstige schade)? Van der Zwan Advocaten heeft jarenlange ervaring op het gebied van letselschade en is dan ook dé letselschade advocaat Den Haag.

Wij begrijpen als geen ander dat u een goede en betrokken advocaat in de arm wenst te nemen, aangezien een letselschadekwestie veel emoties met zich meebrengt. Bij ons kunt u daarom een afspraak maken voor een juridisch intakegesprek om elkaar beter te leren kennen en om de juridische mogelijkheden in uw zaak te bekijken. Uiteraard kunnen wij ook naar u toekomen, wanneer u niet in staat bent ons kantoor te bezoeken.

Advocaat letselschade in Den Haag nodig?

Van der Zwan Advocaten is gespecialiseerd in letselschade, aansprakelijkheid en schaderecht. In het bijzonder in geval een procedure noodzakelijk is. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor! Benieuwd naar wat Van der Zwan Advocaten voor u kan doen? Vult onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een korte omschrijving van uw juridisch probleem naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl