Koopovereenkomst

Advocaat contractenrecht en verbintenissen

Bent u op zoek naar een advocaat contractenrecht in Den Haag? Komt uw tegenpartij de afspraken uit overeenkomst niet na? Of bent u zelf betrokken in een procedure of geschil? Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Koopovereenkomst: heeft u iets gekocht dat niet goed is? Wat kunt u doen?

Het is u vast ook wel eens overkomen. U koopt iets en dat is echt niet goed. Wat kunt u dan doen? Ook hier geldt weer dat eerst goed moet worden gekeken wat is afgesproken. En of wat u heeft ontvangen niet voldoet aan wat “men” redelijkerwijs van het betreffende goed mag verwachten.  Welke verwachtingen u redelijkerwijs mocht hebben moet van geval tot geval worden bekeken aan de hand van de omstandigheden. Als u echt iets heeft gekregen dat niet goed is, dan is er juridisch sprake van non-conformiteit. In dat geval heeft u recht op een vervangend product of schadevergoeding. Heeft u problemen met een koopcontract of heeft u schade? Wij lossen het voor u op.

Advocaat contractbreuk Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in contractenrecht en verbintenissenrecht, in het bijzonder op het gerechtelijke traject. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een uitleg van uw geschil naar info@zwanadvocaten.nl .

Contactformulier

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl