Koopovereenkomst

Advocaat contractenrecht en verbintenissen

Bent u op zoek naar een advocaat contractenrecht in Den Haag? Komt uw tegenpartij de afspraken uit overeenkomst niet na? Of bent u zelf betrokken in een procedure of geschil? Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Koopovereenkomst: heeft u iets gekocht dat niet goed is? Wat kunt u doen?

Het is u vast ook wel eens overkomen. U koopt iets en dat is echt niet goed. Wat kunt u dan doen? Ook hier geldt weer dat eerst goed moet worden gekeken wat is afgesproken. En of wat u heeft ontvangen niet voldoet aan wat “men” redelijkerwijs van het betreffende goed mag verwachten.  Welke verwachtingen u redelijkerwijs mocht hebben moet van geval tot geval worden bekeken aan de hand van de omstandigheden. Als u echt iets heeft gekregen dat niet goed is, dan is er juridisch sprake van non-conformiteit. In dat geval heeft u recht op een vervangend product of schadevergoeding. Heeft u problemen met een koopcontract of heeft u schade? Wij lossen het voor u op.

Advocaat contractbreuk Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in contractenrecht en verbintenissenrecht, in het bijzonder op het gerechtelijke traject. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl