Incasso

Incasso advocaat 

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in high end incasso, het incasseren van hoge en meer complexe vorderingen. Ook voor  grensoverschrijdende gevallen. Veel van de zaken die onze advocaten en juristen behandelen betreffen zakelijke handelsgeschillen, business to business (B-to-B).

Heeft u facturen die maar niet betaald worden? En gaat dit ten koste van de cashflow van uw onderneming? Ons streven is om uw vordering en de kosten te incasseren met behoud van de klantrelatie. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Bedenk dan: als een klant wel kan maar niet wil betalen, dan is het geen klant maar een debiteur!

Mocht incasso buiten de rechter om niet lukken, dan denken wij graag met u mee over andere -voor u efficiënte- opties. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het opstarten van een kort geding-procedure, beslag leggen of zelfs het aanvragen van het faillissement van uw debiteur.

Incasso en ondernemingsrecht advocaat in Den Haag nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u bijgestaan worden in een procedure door Zwan Advocaten ? Neem dan – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op