Incasso

Specialist incasso- en procesrecht

Advocaat mr. Richard van der Zwan is specialist op het gebied van incasso en procesrecht en weet precies hoe hij voor u het beste resultaat kan bereiken. Uiteraard wordt eerst getracht om het geschil buiten de rechter om op te lossen. Dat is het beste voor iedereen. Maar als dat niet lukt kan het leggen van beslag een goed middel te zijn om te voorkomen dat u aan het einde van de procedure met lege handen komt te staan.

Van der Zwan Advocaten houdt zich met name bezig met high end incasso, het incasseren van hoge en meer complexe vorderingen. Ook voor  grensoverschrijdende gevallen. Veel van de zaken die onze advocaten en juristen behandelen betreffen zakelijke handelsgeschillen, business to business (B-to-B).

Heeft u facturen die maar niet betaald worden? En gaat dit ten koste van de cashflow van uw onderneming? Ons streven is om uw vordering en de kosten te incasseren met behoud van de klantrelatie. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Bedenk dan: als een klant wel kan maar niet wil betalen, dan is het geen klant maar een debiteur!

Mocht incasso buiten de rechter om niet lukken, dan denken wij graag met u mee over andere -voor u efficiënte- opties. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het opstarten van een kort geding-procedure, beslag leggen of zelfs het aanvragen van het faillissement van uw debiteur.

Vele uitermate tevreden klanten gingen u al voor. Tot onze klanten behoren voornamelijk horecaondernemingen maar ook vastgoedondernemingen, particuliere vastgoedbeleggers, aannemers en bouwbedrijven. Onze klanten komen uit Nederland, met name Den Haag en de randstad, en Italië.

Incasso en ondernemingsrecht advocaat in Den Haag nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u bijgestaan worden in een procedure door Zwan Advocaten ? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met uw juridisch probleem naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl