Incasso

Advocaat ondernemingsrecht

Bent u betrokken in een juridisch geschil ? Dat leidt onnodig af van uw core business, kost tijd en vaak veel geld. U wil dat dat probleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Incasso van een vordering

Zwan Advocaten is met name gespecialiseerd in high end incasso, het incasseren van hoge vorderingen. Heeft u facturen die maar niet betaald worden? En gaat dit ten koste van de cashflow van uw onderneming? Ons streven is om uw vordering en de kosten te incasseren met behoud van de klantrelatie. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Bedenk dan: als een klant niet betaalt, dan is het geen klant maar een debiteur!

Mocht incasso buiten de rechter om niet lukken, dan denken wij graag met u mee over andere -voor u efficiënte- opties. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het opstarten van een kort geding-procedure, beslag leggen of zelfs het aanvragen van het faillissement van uw debiteur.

Ondernemingsrecht advocaat in Den Haag nodig?

Heeft u advies nodig of wilt u bijgestaan worden in een procedure door Zwan Advocaten ? Neem dan – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl