Hoger beroep advocaat

Is de uitkomst van uw procedure bij de rechtbank niet bevredigend? In de meeste gevallen heeft u dan de mogelijkheid om in hoger beroep te gaan. Maar is hoger beroep kansrijk en wat zijn de risico’s?

Let op! Handel snel in verband met de fatale beroepstermijn

In hoger beroep zal de zaak opnieuw aan een hogere rechter worden voorgelegd. Bij hoger beroep moet gemotiveerd worden aangegeven op welke punten de uitspraak van de rechtbank niet klopt. Dat gebeurt door middel van het formuleren van zogenaamde grieven. De periode om na een vonnis van de rechtbank in hoger beroep te gaan is echter beperkt. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de procedure, maar staat veelal onderaan het vonnis vermeld. Na afloop van deze (fatale) termijn is het niet mogelijk alsnog tegen de uitspraak in hoger beroep te gaan.

Doe de hoger beroep check

Wilt u weten of in hoger beroep gaan in uw geval zinvol en kansrijk is? Onze advocaat gespecialiseerd in hoger beroep kan dit voor u beoordelen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor.

Benieuwd naar wat Van der Zwan Advocaten voor u kan doen? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een korte omschrijving van uw juridisch probleem naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl