Geldlening

Advocaat contractenrecht en verbintenissen

Bent u op zoek naar een advocaat contractenrecht in Den Haag? Komt uw tegenpartij de afspraken uit overeenkomst niet na? Of bent u zelf betrokken in een procedure of geschil? Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Geldlening: heeft u geld uitgeleend en wordt dat niet terugbetaald?

Bij een geldleningsovereenkomt leent de ene partij aan de andere partij een som geld uit. Die ander moet deze som geld dan weer terugbetalen op een afgesproken moment en vaak tegen een overeengekomen rente. Bij het opstellen van de overeenkomst van geldlening hebben de contractspartijen veel vrijheid. Zo kunnen zij zelf bepalen of de geldlening in termijnen terugbetaald moet worden, wat de looptijd van de lening is en hoe hoog de rente is. Wanneer er geen afspraken gemaakt worden over de hoogte van de rente wordt de wettelijke rente aangehouden. Het is dus goed om de overeenkomst van geldlening door een professioneel te laten opmaken. Zo weet u zeker dat er aan al uw voorwaarden voldaan wordt. Ook hierbij kunnen wij u helpen. En als het misgaat staan wij u graag bij in een procedure voor de rechter om uw geld terug te krijgen.

Advocaat contractbreuk in Den Haag nodig? 

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in contractenrecht en verbintenissenrecht, in het bijzonder op het gerechtelijke traject. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Benieuwd naar wat Van der Zwan Advocaten voor u kan doen? Vult onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een korte omschrijving van uw juridisch probleem naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl