Verzekeringsrecht

U betaalt altijd trouw premie. Maar nu u schade heeft, keert de verzekering niet uit! Herkent u dit? En heeft u een probleem met uw verzekeringsmaatschappij?

Van der Zwan Advocaten helpt u daarbij!

Afwijzingsgronden

Een verzekeraar gebruikt vaak een aantal vaste redenen om de uitkering te weigeren, zoals:

  • de klachten zouden al voor het afsluiten van de verzekering hebben bestaan en zijn gemeld bij het aangaan van de verzekering;
  • er wordt geen medewerking verleend aan een onderzoek;
  • op het aanvraagformulier is informatie verzwegen;
  • er is een te hoge schade opgegeven;
  • er is fraude gepleegd bij het opgeven van de schade;
  • er is voor een te laag bedrag verzekerd, waardoor nu maar een (klein) deel van de schade wordt uitgekeerd.

Bij het afwikkelen van een schade bij uw verzekeraar komt veel kijken. U moet een hoop formaliteiten verrichten:  de schade melden bij uw verzekeraar, aangifte doen, een expert van de verzekering ontvangen en uw verhaal keer op keer vertellen. Daarbij lastige vragen beantwoorden en bewijs van de schade laten zien. Maar vaak zijn er geen “bonnetjes” meer aanwezig. Als u dan ook nog eens met een verzekeraar te maken krijgt die uw schade niet uitkeert,  lijkt het alsof er geen einde aan alle ellende komt. Voor een verzekeraar is dit alles dagelijkse kost. En het kan soms jaren duren om uw recht te halen.

Gelukkig helpt Van der Zwan u daarbij! Van der Zwan Advocaten is specialist op het gebied van verzekeringen en verzekeringsrecht. Wij komen op voor uw belangen en nemen u alle zorg richting de verzekeraar uit handen. Met als resultaat dat de schade vaak alsnog snel wordt uitgekeerd.

Voorbeelden van een aantal gevallen uit onze praktijk:

Hoe en voor wie werken wij?

Van der Zwan Advocaten is strikt partijdig en werkt alleen voor verzekerden en niet voor verzekeraars. Dit zorgt er voor dat wij volledig vrij kunnen handelen en het optimale resultaat voor u bereiken.

Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Neem direct  contact op! Dat kan telefonisch op het nummer 070 – 789 00 90 of per mail via info@vanderzwanadvocaten.nl.