Familierecht

Het personen- en familierecht bevat diverse aspecten. Zo staat Van der Zwan Advocaten u onder meer bij in echtscheidingsprocedures. Hierbij stellen wij samen met u het echtscheidingsconvenant en eventueel het ouderschapsplan op. In het ouderschapsplan dienen goede afspraken gemaakt te worden over de (kinder)alimentatie en de zorg- en opvoedtaken. Ook op het moment dat u zonder gehuwd te zijn één of meerdere kinderen heeft, en de relatie tussen u en uw partner is verbroken, is het van belang om goede afspraken te maken over en voor de kinderen

De in familierecht gespecialiseerde advocaat Angela van der Voet staat u graag bij. Heeft u vragen over:

Erfrecht

Ook voor vragen op het gebied van het erfrecht bent u bij Van der Zwan Advocaten op het juiste adres. Wij staan u graag bij in onder meer de volgende kwesties:

Juridisch advies nodig?

Bent u voornemens om te scheiden en wilt u tijdens de echtscheidingsprocedure worden bijgestaan of heeft u een ander juridisch probleem op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht?  Neem dan – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op voor een juridisch intakegesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@vanderzwanadvocaten.nl.