Diefstal en inbraak

Advocaat verzekeringsrecht

Herkent u dat u altijd trouw premie betaalt, maar nu u schade heeft en de verzekering nodig heeft er niet wordt uitbetaald? Lees dan verder en kijk wat Zwan Advocaten voor u kan doen. Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en staat u deskundig bij.

Verzekeraar keert niet uit bij diefstal en inbraak

Diefstal en een inbraak zijn heel ingrijpende gebeurtenissen. Het heeft een grote impact. Een gevoel van niet meer veilig voelen. Daarnaast moet u ook nog eens een hoop formaliteiten verrichten. De schade melden bij de verzekeraar, aangifte doen, een expert van de verzekering ontvangen en uw verhaal nog een keer vertellen, lastige vragen beantwoorden en bewijzen van de schade produceren. Vaak zijn er geen “bonnetjes” meer aanwezig. Als u dan ook nog eens met een verzekeraar te maken krijgt die uw schade niet uitkeert, dan lijkt het alsof er geen einde aan alle ellende komt. Gelukkig helpt Zwan Advocaten u daarbij! Wij komen voor uw belangen op en nemen alle zorg richting de verzekeraar uit handen. Met als resultaat dat de schade vaak alsnog snel wordt uitgekeerd.

Verzekeringsrecht advocaat in Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het verzekeringsrecht. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl