Contact

Zwan Advocaten hanteert (tijdelijk) een intake beleid waarbij het contact eerst telefonisch of per mail plaatsvindt. Telefonisch kunt u contact met ons kantoor opnemen op het telefoonnummer rechtsboven. Per mail door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en te verzenden.

Als u daarna ons kantoor wilt inschakelen bij de behandeling van uw zaak dan ontvangen wij u vervolgens graag op ons kantoor. Daarbij nemen wij de RIVM-richtlijnen in acht. Blijft u alstublieft wel thuis bij last van verkoudheid, niezen, hoesten of andere klachten die bij het COVID-19 virus passen.

Waar vindt u Zwan Advocaten?

Ons kantoor is gevestigd in de Adelheidstraat. Dat is de straat achter de ingang van het Paleis van Justitie aan de Prins Clauslaan 60 in Den Haag. Daar zijn de Kantonrechter, de Rechtbank en het Gerechtshof gevestigd. Mooier en sneller kan het dus niet!

Openbaar vervoer

Aangezien ons kantoor ook op loopafstand van het Centraal Station Den Haag ligt  stoppen er diverse buslijnen en trams praktisch voor de deur. Kijk voor een overzicht van alle lijnen en uitstaphaltes op www.htm.nl

Komt u met de trein? Vanaf station Den Haag Centraal is op perron 12 na circa 30 meter aan de linkerkant een uitgang. Verlaat het station via deze uitgang. Loop rechtdoor langs het Nationaal Archief en het Centraal Bureau voor Genealogie (aan uw rechterzijde) en volg het voetpad (Prins Willem-Alexanderhof) tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek door. Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. U staat nu voor het Paleis van J. Als u vervolgens nog een stuk doorloopt bereikt u de Adelheidstraat.

Met de auto?

Neem op de A12 Utrechtsebaan de afslag 2 (Centraal Station- Centrum Zuid). Bovenaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U passeert dan aan uw rechterhand het Paleis van Justitie. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. De eerste zijstraat aan uw rechterhand is vervolgens de Adelheidstraat. Daar vindt u ons kantoor op nummer 76.

Heeft u vragen over de bereikbaarheid? U kunt altijd bellen naar ons kantoor en wij helpen u graag verder hoe u vanuit uw locatie het beste naar ons kantoor kunt komen.

Contactgegevens

Adelheidstraat 76
2595 EE Den Haag

Stel hier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

Van der Zwan Advocaten staat particulieren, kleine en middelgrote bedrijven bij waaronder ZZP’ ers en start ups en is werkzaam in de regio Haaglanden.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl