Contact

Op zoek naar een goede advocaat Den Haag?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bel of mail voor het maken van een afspraak. Vaak kunt u dezelfde dag nog terecht!

En weet u nog niet of u wel een advocaat nodig heeft? Geen probleem. In dat geval bent u van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek van maximaal 30 minuten op ons kantoor. Dan kunt u uw zaak goed toelichten want zonder uw zaak goed te kennen, kunnen wij u geen goed advies geven.

Zet u uw vraag liever eerst op “papier”? Ok dat kan, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hieronder vindt u hoe u ons kantoor kunt bereiken.

Hoe bereikt u Zwan Advocaten?

Ons kantoor is gevestigd in de Adelheidstraat, in de straat naast het Paleis van Justitie in Den Haag. Daar zijn de Kantonrechter, de Rechtbank en het Gerechtshof gevestigd. Mooier en sneller kan het dus niet!

Openbaar vervoer

Aangezien ons kantoor ook op loopafstand van het Centraal Station Den Haag ligt  stoppen er diverse buslijnen en trams praktisch voor de deur. Kijk voor een overzicht van alle lijnen en uitstaphaltes op www.htm.nl

Komt u met de trein? Vanaf station Den Haag Centraal is op perron 12 na circa 30 meter aan de linkerkant een uitgang. Verlaat het station via deze uitgang. Loop rechtdoor langs het Nationaal Archief en het Centraal Bureau voor Genealogie (aan uw rechterzijde) en volg het voetpad (Prins Willem-Alexanderhof) tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek door. Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. U staat nu voor het Paleis van J. Als u vervolgens nog een stuk doorloopt bereikt u de Adelheidstraat.

Met de auto?

Neem op de A12 Utrechtsebaan de afslag 2 (Centraal Station- Centrum Zuid). Bovenaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U passeert dan aan uw rechterhand het Paleis van Justitie. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. De eerste zijstraat aan uw rechterhand is vervolgens de Adelheidstraat. Daar vindt u ons kantoor op nummer 76.

Heeft u vragen over de bereikbaarheid? U kunt altijd bellen naar ons kantoor en wij helpen u graag verder hoe u vanuit uw locatie het beste naar ons kantoor kunt komen.

Contactgegevens

Adelheidstraat 76
2595 EE Den Haag

Stel hier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl