Contact

Van der Zwan: uw advocaat in Den Haag op het gebied van Onderneming, Vastgoed en Procesrecht

Zwan Advocaten is een sfeervol en dynamisch advocatenkantoor in Den Haag. Altijd krijgt u van ons op een heldere en persoonlijke wijze advies over uw juridisch probleem. En daarbij gaan wij met onze innovatieve inzet net iets verder voor u. Want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel evenals professionaliteit, deskundigheid, betaalbaarheid  en betrokkenheid. Tactisch als het kan maar hard procederend als het moet.

De advocaten van Van der Zwan hebben er bewust voor gekozen om te doen waar zij goed in zijn: het helpen van bedrijven en particulieren die betrokken zijn in een gerechtelijke procedure en het maximale resultaat te behalen. Het voeren van een gerechtelijke procedure is nooit leuk maar soms kan het niet anders. Dan heeft u behoefte aan een advocaat aan uw zijde die u informeert, bijstaat, adviseert en er voor zorgt dat uw juridische probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Van der Zwan is die advocaat!

Waar vindt u ons?

Ons kantoor is gevestigd in de Adelheidstraat. Dat is de straat achter de ingang van het Paleis van Justitie aan de Prins Clauslaan 60 in Den Haag. Daar zijn de Kantonrechter, de Rechtbank en het Gerechtshof gevestigd. Mooier en sneller kan het dus niet!

Openbaar vervoer

Aangezien ons kantoor ook op loopafstand van het Centraal Station Den Haag ligt  stoppen er diverse buslijnen en trams praktisch voor de deur. Kijk voor een overzicht van alle lijnen en uitstaphaltes op www.htm.nl

Komt u met de trein? Vanaf station Den Haag Centraal is op perron 12 na circa 30 meter aan de linkerkant een uitgang. Verlaat het station via deze uitgang. Loop rechtdoor langs het Nationaal Archief en het Centraal Bureau voor Genealogie (aan uw rechterzijde) en volg het voetpad (Prins Willem-Alexanderhof) tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek door. Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. U staat nu voor het Paleis van J. Als u vervolgens nog een stuk doorloopt bereikt u de Adelheidstraat.

Met de auto?

Neem op de A12 Utrechtsebaan de afslag 2 (Centraal Station- Centrum Zuid). Bovenaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U passeert dan aan uw rechterhand het Paleis van Justitie. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. De eerste zijstraat aan uw rechterhand is vervolgens de Adelheidstraat. Daar vindt u ons kantoor op nummer 76.

Heeft u vragen over de bereikbaarheid? U kunt altijd bellen naar ons kantoor en wij helpen u graag verder hoe u vanuit uw locatie het beste naar ons kantoor kunt komen.

Contactgegevens

Adelheidstraat 76
2595 EE Den Haag

Stel hier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Ook interessant!

Van der Zwan is specialist in sport en sportrecht en met name voetbal. Richard van der Zwan is de voetbaladvocaat, zie www.voetbaladvocaat.nl

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl