Contact

Op zoek naar een advocaat Den Haag?

Op zoek naar een advocatenkantoor Den Haag?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Uiteraard nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek van maximaal 30 minuten op ons kantoor. Dan kunt u uw zaak goed toelichten want zonder uw zaak goed te kennen, kunnen wij u geen goed advies geven. Daarom verstrekken wij ook geen telefonische adviezen.

Hieronder vindt u hoe u ons kantoor kunt bereiken. Zet u uw vraag liever eerst op “papier”? Geen probleem, vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe bereikt u Zwan Advocaten?

Ons kantoor is goed met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf station Den Haag Centraal is op perron 12 na circa 30 meter aan de linkerkant een uitgang. Verlaat het station via deze uitgang. Loop rechtdoor langs het Nationaal Archief en het Centraal Bureau voor Genealogie (aan uw rechterzijde) en volg het voetpad (Prins Willem-Alexanderhof) tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Koninklijke Bibliotheek door. Aan het einde van dit pad steekt u de Prins Clauslaan over. U staat nu voor het paleis van . Als u vervolgens nog een stuk doorloopt bereikt u de Adelheidstraat.

Heeft u vragen over de bereikbaarheid? U kunt altijd bellen naar ons kantoor en wij helpen u graag verder hoe u vanuit uw locatie het beste naar ons kantoor kunt komen.

Contactgegevens

Adelheidstraat 76
2595 EE Den Haag

Stel hier uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl