Beslagrecht

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd advocaat beslagrecht en executierecht in Den Haag? Is er beslag gelegd op uw huis of bankrekening? Of wilt u zelf beslag laten leggen op een woning of goederen van iemand anders? Dan bent u bij Van der Zwan advocaten aan het goede adres. Van der Zwan beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van beslag en executierecht.

Advocaat Richard van der Zwan werkte voordat hij werd beëdigd als advocaat voor de gerechtsdeurwaarder bij de Hoge Raad der Nederlanden. Daarna bij een mondiaal incassobedrijf: Intrum Justitia. Hij is nu 25 jaar advocaat en kent het klappen van de zweep. Mr.  Richard van der Zwan dient geregeld een verlof tot het leggen van een conservatoir beslag bij de rechtbank in of voert een executiegeschil bij de kortgedingrechter. Hij beschikt altijd over de meest actuele kennis op het gebied van het beslagrecht en het executierecht.

Conservatoir beslag leggen door advocaat

Bent u bang dat uw wederpartij niet aan uw betalingen zal voldoen? Dan is het leggen van beslag een idee! Er kan op van alles beslag gelegd worden: van de bankrekening van een bedrijf, de bedrijfsmiddelen tot het onroerend goed. Beslag is een maatregel waardoor de beslagene niet meer vrij over (een aantal van) zijn eigendommen kan beschikken. Dat betekent met name dat diegene het niet meer kan verkopen, waardoor er minder risico bestaat dat de achterliggende vordering onbetaald blijft.

Er is beslag op uw rekening of uw huis gelegd. Wat kunt u doen? 

Als u van mening bent dat er onterecht beslag is gelegd, kunt u een aantal dingen doen. Bij een conservatoir beslag op uw woning kunt u vaak rustig afwachten als u uw huis niet verkoopt. I andere gevallen is het wijs snel te handelen en een executie kort geding aan te spannen om het beslag op te heffen.

Advocaat beslag- en executierecht in Den Haag nodig?

Van der Zwan Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van beslag en executierecht, in het bijzonder op het gerechtelijke traject. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Bent u betrokken in een geschil of procedure en benieuwd wat Van der Zwan advocaten voor u kan doen? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een uitleg over uw juridische kwestie naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl