Wat kost een advocaat

Er wordt altijd gedacht dat advocaten duur zijn. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Daarnaast bestaan er ook verschillen tussen de verschillende (grote en kleine) advocatenkantoren. Van der Zwan Advocaten staat voor transparantie in de kosten en is eerlijk naar zijn cliënten. Bovendien is het aan u welke betaalmethode uw voorkeur geniet. Uw wensen staan namelijk altijd voorop. Uiteraard moet het wel passen binnen de aard van de opdracht. Hier adviseren wij u graag over! Hieronder vindt u de meest voorkomende tariefsoorten.

Uurtarief

 De eerste mogelijkheid is gelijk de meest bekende, namelijk het factureren op uurtarief. Dit uurtarief wordt vooraf overeengekomen en is in iedere soort zaak mogelijk. Van der Zwan Advocaten werkt altijd efficiënt en brengt dus niet onnodig veel uren in rekening.

Vast tarief

In sommige gevallen kunnen wij met u een zaakstarief, ofwel een fixed fee afspreken. Of u in aanmerking komt voor een vast tarief is geheel afhankelijk van uw zaak. Benieuwd naar onze vaste tarieven? Bekijk ze hier. Staat uw juridische kwestie er niet bij? Geen probleem. Neem dan even contact met ons op!

Gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo)

Kunt u geen advocaat betalen? Mogelijk komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand van de Raad voor Rechtsbijstand. Benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt? Klik hier.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? In veel gevallen kunt u dan uw juridische kwestie door een advocaat laten verrichten. Uw rechtsbijstandverlener betaalt dan de kosten van rechtsbijstand van ons kantoor.

 Andere tariefsoorten

Klik hier voor alle tariefsoorten die Van der Zwan Advocaten aanbiedt. Heeft u verder nog vragen? Neem dan – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op voor een juridisch intakegesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@vanderzwanadvocaten.nl.

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl