‘Onze’ tram gespot?

Heeft u onlangs een tram in Den Haag zien rondrijden met het logo van Van der Zwan Advocaten erop? Dat kan kloppen! Dat is namelijk ‘onze’ tram! De tram met reclame over advocatenkantoor Van der Zwan Advocaten vertrekt vanuit Scheveningen en gaat dwars door het centrum van Den Haag en vervolgens richting Wateringen (tram 16). Mocht u nog niet in de ‘Van der Zwan Advocaten Tram’ hebben gezeten of wanneer u de tram nog niet voorbij heeft zien komen, zult u de tram ongetwijfeld binnenkort tegenkomen. De tram rijdt namelijk een jaar lang!

Met deze tramreclame willen wij u laten weten hoe belangrijk wij het vinden dat iedereen zijn rechten kent. Mocht u met een juridisch probleem zitten en vraagt u zich af of wij u van dienst kunnen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u uw kwestie tijdens het gratis juridisch spreekuur (dagelijks van 16:00 uur tot 17:00 uur) met ons bespreken. Tijdens dit spreekuur geven wij u gratis juridisch advies geven en bespreken wij met u welke (rechts)mogelijkheden u heeft.

Onze specialisten staan u graag bij in allerlei juridische kwesties! Ons advocatenkantoor is gevestigd in de haven van Scheveningen en heeft een brede rechtspraktijk. Onze specialisten behandelen onder andere verzekeringszaken, aansprakelijkheidskwesties en (letsel)schadezaken en staat zowel particulieren als ondernemers in het MKB bij!

Heeft u een vraag of heeft u bijstand van een advocaat nodig? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of per mail via info@vanderzwanadvocaten.nl. Uiteraard zijn reacties over de reclame op tram 16 van ons advocatenkantoor ook altijd welkom!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl