Laat u bijstaan tijdens een comparitie van partijen

U bent uitgenodigd om te verschijnen voor een comparitie van partijen, oftewel uw zaak wordt binnenkort mondeling behandeld. Wat staat u te wachten? Hoe zorgt u ervoor dat uw belangen zo goed mogelijk worden verdedigd? Ons kantoor kan u tijdens een comparitie van partijen bijstaan. Doordat Van der Zwan advocaten het klappen van de zweep kent, komt u tijdens een comparitie niet voor onaangename verrassingen te staan en wordt voor u het maximale resultaat behaald.

Wat is een comparitie van partijen?

De comparitie van partijen vindt plaats nadat een dagvaarding en conclusie van antwoord zijn ingediend bij de rechtbank. Beide partijen worden dan opgeroepen om in persoon te verschijnen. U kunt derhalve ook zelf naar een comparitie van partijen gaan, maar wij adviseren u echter voor de mondelinge behandeling een advocaat in te schakelen zodat het maximale resultaat wordt behaald.

Alsnog een schikking treffen?

Tijdens de comparitie van partijen kan – indien gewenst – alsnog een oplossing gevonden worden zonder dat er een vonnis gewezen hoeft te worden. Dit wordt ook wel een minnelijke schikking genoemd. Tijdens het inleidende gratis gesprek op ons kantoor zullen wij u daarom ook verzoeken of u openstaat voor het treffen van regeling met de andere partij. Indien partijen er niet uitkomen met een regeling of indien u geen schikking wenst te treffen dan zal de rechter na ongeveer 6 weken een vonnis wijzen.

Vast tarief

Voor de bijstand tijdens de behandeling van een comparitie van partijen bij de rechtbank Den Haag rekent ons kantoor een vast tarief van € 800,- exclusief BTW en 5% kantoorkosten. Aan dit vaste tarief is een urenbeperking opgenomen van 6 uur.

Wilt u meer weten?

Indien u een oproep voor een comparitie van partijen heeft ontvangen dan adviseren wij u direct contact op te nemen met ons kantoor zodat wij u meteen over uw situatie kunnen adviseren. Wij nodigen u vervolgens uit voor een gratis gesprek op ons kantoor zodat wij uw zaak in alle rust kunnen bespreken. U kunt ons katoor bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl