Bijstandsuitkering afgewezen?

Kunt u niet meer voorzien in uw eerste levensbehoeften en heeft de gemeente Den Haag uw bijstandsuitkering afgewezen? Bent u het niet eens met deze beslissing en meent u wel aanspraak te kunnen maken op een WWB-uitkering? In dat geval moet u bezwaar maken. De Gemeente Den Haag is namelijk in beginsel verplicht om u een minimum inkomen te verschaffen. Ik help u graag bij het maken van bezwaar – dit kan op pro deo basis – zodat de kans dat u alsnog (snel) een bijstandsuitkering krijgt veel groter is.

Bezwaarprocedure

Namens u kunnen wij een bezwaarschrift indienen tegen de afwijzing van uw bijstandsuitkering. Het bezwaar moet altijd binnen 6 weken na dagtekening worden ingediend. Wij adviseren u dan ook meteen contact met ons kantoor op te nemen indien uw bijstand aanvraag is afgewezen. Wij nodigen u graag uit voor een gratis gesprek op ons kantoor om de situatie grondig te kunnen bestuderen en om zo met succes bezwaar te maken tegen het afwijzende besluit van de gemeente Den Haag. U kunt ons bereiken op: 070 – 789 00 90 en per mail op info@vanderzwanadvocaten.nl

 

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl