Bezwaar tegen omzetting taakstraf in vervangende hechtenis

Heeft u een taakstraf opgelegd gekregen? Indien u zich hieraan niet houdt, dan kan de officier van justitie besluiten om deze taakstraf om te zetten naar vervangende hechtenis. Aan de veroordeelde wordt dan een kennisgeving van dit besluit tot omzetting van de taakstraf in vervangende hechtenis betekend. Indien dit gebeurt, kunt u binnen 14 dagen na betekening van de omzetting een bezwaarschrift indienen bij het gerecht dat de taakstraf heeft opgelegd.

Laat u bijstaan!

Indien u een kennisgeving hebt ontvangen van de omzetting van de taakstraf adviseren wij om onmiddellijk contact op te nemen met ons kantoor. In dat geval kan een ervaren strafrechtadvocaat u hierbij bijstaan en een juiste strategie bepalen. Ons kantoor werkt op basis van pro deo. Bent u voornemens om een bezwaarschrift in te dienen en wilt u weten wat Van der Zwan Advocaten voor u kan betekenen? Bel 070 – 789 00 90 en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak.

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl