Barbie bijgestaan tijdens echtscheiding door Van der Zwan Advocaten!

Het kan zijn dat u ons kantoor op 19 december jl. voorbij heeft zien komen in het televisieprogramma “Samantha en Michael scheiden ermee uit”.  Onze familierecht expert, mr. Angela van der Voet, heeft een welbekende Scheveningse – Samantha de Jong, beter bekend als  Barbie – op verzoek bijgestaan tijdens haar veel besproken scheiding met Michael van der Plas. Gelukkig is deze zaak naar ieders tevredenheid afgerond en kunnen Samantha en Michael zonder “vechtscheiding” 2018 in.

Mocht u zelf ook op zoek zijn naar een goede en ervaren echtscheidingsadvocaat, dan staat mr. Van der Voet in 2018 ook voor u klaar! Zij zal u met alle geduld en advies helpen in deze zware periode. Uiteraard kunt u eerst contact opnemen met mr. Van der Voet dan wel één van onze andere medewerkers om advies in te winnen over uw echtscheiding.

Neem hiervoor – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op voor een juridisch intakegesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@vanderzwanadvocaten.nl.

 

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

Van der Zwan Advocaten staat particulieren, kleine en middelgrote bedrijven bij waaronder ZZP’ ers en start ups en is werkzaam in de regio Haaglanden.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl