Aanmaning ontvangen?

Heeft u een aanmaning ontvangen voor een rekening waar u het niet mee eens bent? Of klopt het bedrag van de factuur niet? Wij kunnen u helpen met het betwisten van de vordering en het controleren van de aanmaning!

Bent u het niet eens met een factuur die u moet betalen?

Het komt met enige regelmaat voor dat er een te hoge rekening wordt gestuurd en dat u vervolgens wordt aangemaand om de factuur (met eventueel bijkomende kosten) te voldoen. Wanneer u het niet eens bent met de hoogte van de factuur, kan één van onze specialisten de factuur nakijken en beoordelen of er inderdaad fouten zijn gemaakt.

Zijn er extra kosten in rekening gebracht?

Ook wanneer u een aanmaning heeft ontvangen van een factuur die u inderdaad moet betalen, kan Van der Zwan Advocaten u bijstaan om de overige kosten, zoals incassokosten te betwisten. Wij beoordelen in eerste instantie of de overige kosten terecht in rekening zijn gebracht en of het incassobureau of deurwaarderskantoor zich heeft gehouden aan de regels van de wet. Voorbeelden hiervan zijn:

  • het correct berekenen van de wettelijke (handels)rente;
  • het correct in acht nemen van de 14-dagen termijn voordat incassokosten bij een particulier in rekening mogen worden gebracht.

Neem dus snel contact op met één van onze experts om een gratis intakegesprek in te plannen en te zien wat wij voor u kunnen betekenen.  U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@vanderzwanadvocaten.nl.

Voor wie?

Zwan Advocaten staat particulieren en ondernemers, waaronder makelaars, beleggers, winkelketens en woningbouwverenigingen bij.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl