Beroepsaansprakelijkheid

Advocaat bij beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid die iemand heeft omdat hij een bedrijf of beroep heeft en een dienst levert. Daarbij moet u denken aan accountants, advocaten, artsen, assurantietussenpersonen, belastingadviseurs, bouwbedrijven, constructeurs, architecten, deurwaarders, IT-dienstverleners, makelaars, notarissen en octrooigemachtigden;

Wat is een beroepsfout?

Als een beroepsbeoefenaar een fout maakt kan er schade ontstaan. Dat heet een beroepsfout. Het criterium daarbij is de vraag of de beroepsbeoefenaar niet heeft gehandeld zoals een redelijk bekwaam handelend beroepsbeoefenaar in hetzelfde geval zou hebben gedaan. Er moet dus niet worden uitgegaan van de perfecte en foutloze beroepsbeoefenaar. Verder moet er ook daadwerkelijk schade zijn geleden.

Wat te doen bij een beroepsfout?

Heeft u te maken met een beroepsfout, is een bedrijf of beroepsbeoefenaar daarvoor aansprakelijk en wordt aantoonbaar schade veroorzaakt dan dient deze schade afgewikkeld te worden. Van der Zwan Advocaten is als advocatenkantoor gespecialiseerd in de afhandeling van schade in zaken met betrekking tot beroepsaansprakelijkheid.

Advocaat bij beroepsfout

Schakel één van onze gespecialiseerde advocaten in. Zij kunnen uw precies vertellen welke stappen u moet ondernemen om uw schade te claimen. Ze geven u een open en eerlijk advies. Van der Zwan Advocaten werkt zowel voor de beroepsbeoefenaar als voor diens voormalige klant.

Voordelen Van der Zwan Advocaten

  • Expertise, uw schade geclaimd door een specialist
  • Onafhankelijk, dus altijd het optimale resultaat voor u
  • Geen rompslomp, wij regelen alles
  • Efficiënte aanpak
  • Optimaal resultaat

Gespecialiseerd advocaat beroepsaansprakelijkheid in Den Haag

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in zaken omtrent beroepsaansprakelijk. Bent u betrokken in een geschil of procedure en benieuwd wat Van der Zwan advocaten voor u kan doen? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een uitleg over uw juridische kwestie naar info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl