Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Advocaat verzekeringsrecht

Herkent u dat u altijd trouw premie betaalt, maar nu u schade heeft en de verzekering nodig heeft er niet wordt uitbetaald? Lees dan verder en kijk wat Zwan Advocaten voor u kan doen. Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en staat u deskundig bij.

Verzekeraar keert AOV niet uit

De verzekeraar gebruikt vaak een aantal bekende redenen om de uitkering te weigeren, zoals:

  • de klachten zouden al voor het afsluiten van de verzekering hebben bestaan, terwijl de klachten niet zouden zijn gemeld bij het aangaan van de verzekering;
  • er wordt geen medewerking verleend aan een onderzoek;
  • er wordt betwist dat sprake is van arbeidsongeschiktheid;
  • de mate van arbeidsongeschiktheid wordt betwist.

Vooral ondernemers lopen tegen weigerachtige verzekeraars aan. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten, en al helemaal niet nu u zelf ook nog eens arbeidsongeschikt bent. Van der Zwan Advocaten heeft inmiddels veel positieve ervaring bij het alsnog uitbetaald krijgen van de schade en erkenning van de volledige arbeidsongeschiktheid.

Verzekeringsrecht advocaat in Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het verzekeringsrecht. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl