Procesrecht

Bent u betrokken in een gerechtelijke procedure en op zoek naar een gespecialiseerd advocaat procesrecht in Den Haag? Bent u gedagvaard of is er beslag op uw onroerend goed of bankrekening gelegd? Of wilt u zelf beslag laten leggen? Dan bent u bij  Van der Zwan Advocaten aan het goede adres. Van der Zwan is een gespecialiseerd advocatenkantoor met de focus op procesrecht.

Voor het winnen van een gerechtelijke procedure is uitstekende kennis van het civiele procesrecht noodzakelijk. Door het maken van de verkeerde proceskeuzes kunt u zelfs met een sterke zaak de gerechtelijke procedure verliezen. Het gaat in een burgerlijk proces er namelijk niet om wie gelijk heeft, maar wie kan bewijzen. En juist het krijgen van een bewijslast zorgt er vaak voor dat een kansrijke procedure toch wordt verloren. Met een gespecialiseerd advocaat procesrecht staat u dus altijd sterker! 

Dagvaarding ontvangen?

Een gerechtelijke procedure begint met een dagvaarding of een verzoekschrift. Daarnaast kan er sprake zijn van een arbitragebeding (bijvoorbeeld bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw). Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures (bodemprocedure, hoger beroep en kort geding) en arbitrageprocedures. 

Winnen van een gerechtelijke procedure!

Rechtszaken worden vaak verloren omdat er een fout wordt gemaakt in de procedure. Het is dus erg belangrijk dat u in een procedure door een advocaat wordt bijgestaan die een expert is in die regels. Bij Zwan Advocaten vind u die expert. Wij zijn een gespecialiseerd in procesrecht (en lid van de Vereniging van Incasso en proces Advocaten V.I.A.). Daarom zijn wij de juiste keuze!

Van der Zwan Advocaten is gespecialiseerd in commercial litigation. Commercial litigation is het adviseren van en procederen voor zakelijke partijen in een handelsgeschil of aansprakelijkheidskwestie. Onze advocaten helpen ondernemers en bedrijven bij het oplossen van hun juridische geschillen op het gebied van contractenrecht, aansprakelijkheid, huisvesting en personeel.

Er kunnen zakelijk geschillen ontstaan voor, tijdens of na het afsluiten van een overeenkomst met een contractpartij. Zo kan sprake zijn van wanprestatie of contractbreuk. Of uw onderneming wordt aansprakelijk gesteld voor schade door een tegenpartij of werknemer. Keert de verzekering niet uit, heeft de bank de bankrelatie en uw krediet opgezegd of is er discussie met de verhuurder over de beëindiging van de huurovereenkomst? Van der Zwan helpt u en uw onderneming bij het zo snel en efficiënt mogelijk oplossen van het juridisch probleem. Buiten de rechter om als het kan, scherp procederend als het moet.

Van der Zwan Advocaten beschikt over bijna 30 jaar ervaring en is dè specialist op het gebied van commercial litigation. Wij helpen u bij:

 • aansprakelijkheid en contract;
 • aansprakelijkheid door onrechtmatige daad;
 • arbeidsongevallen;
 • beslaglegging;
 • bestuurdersaansprakelijkheid;
 • contractbreuk;
 • executiegeschillen;
 • geschillen met uw bank;
 • incassoprocedures;
 • letsel – of personenschade;
 • overeenkomstenrecht;
 • overnamegeschillen;
 • schadeclaims;
 • werkgeversaansprakelijkheid

en in de volgende procedures:

Op zoek naar een gespecialiseerd advocaat procesrecht in Den Haag?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in het voorkomen of voeren van (verweer in) gerechtelijke procedures. Heeft u een vraag of bent u betrokken in een geschil of gerechtelijke procedure en benieuwd wat Van der  Zwan advocaten voor u kan doen? Stuur dan een e-mail met een korte uitleg van uw geschil naar  info@zwanadvocaten.nl

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl