Procesrecht

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd advocaat procesrecht in Den Haag? Bent u gedagvaard in een gerechtelijke procedure voor de rechtbank? Is er beslag op uw woning of op uw bankrekening gelegd? Of wilt u zelf beslag leggen? Dan bent u bij  Van der Zwan Advocaten aan het goede adres. Van der Zwan is een gespecialiseerd advocatenkantoor met de focus op procesrecht.

Voor het winnen van een gerechtelijke procedure is uitstekende kennis van het civiele procesrecht noodzakelijk. Door het maken van de verkeerde proceskeuzes kunt u zelfs met een sterke zaak de gerechtelijke procedure verliezen. Het gaat in een burgerlijk proces er namelijk niet om wie gelijk heeft, maar wie kan bewijzen. En juist het krijgen van een bewijslast zorgt er vaak voor dat een kansrijke procedure toch wordt verloren. Met een gespecialiseerd advocaat procesrecht staat u dus altijd sterker! 

Dagvaarding ontvangen?

Een gerechtelijke procedure begint met een dagvaarding of een verzoekschrift. Daarnaast kan er sprake zijn van een arbitragebeding (bijvoorbeeld bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw). Zwan Advocaten is gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures (bodemprocedure, hoger beroep en kort geding) en arbitrageprocedures. 

Winnen van een gerechtelijke procedure!

Rechtszaken worden vaak verloren omdat er een fout wordt gemaakt in de procedure. Het is dus erg belangrijk dat u in een procedure door een advocaat wordt bijgestaan die een expert is in die regels. Bij Zwan Advocaten vind u die expert. Wij zijn een gespecialiseerd in procesrecht (en lid van de Vereniging van Incasso en proces Advocaten V.I.A.). Daarom zijn wij de juiste keuze!

Van der Zwan Advocaten staat u bij in:

en in de volgende procedures:

Op zoek naar een gespecialiseerd advocaat procesrecht in Den Haag?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in het voorkomen of voeren van (verweer in) gerechtelijke procedures. Heeft u een vraag of bent u betrokken in een geschil of gerechtelijke procedure en benieuwd wat Van der  Zwan advocaten voor u kan doen? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met een korte uitleg van uw geschil naar  info@zwanadvocaten.nl

Contactformulier