Advocaat letselschade

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd letselschade advocaat? Bent u slachtoffer van een ongeval op het werk? Of bent u betrokken bij een verkeersongeval? Dan bent u bij Van der Zwan advocaten aan het goede adres. Onze gespecialiseerde letselschade advocaat helpt u graag verder. 

Binnen het ruime gebied van letselschade is Van der Zwan Advocaten gespecialiseerd in bedrijfsongevallen op het werk, dus op de werkvloer of tijdens een bedrijfsuitje. Als gespecialiseerd advocaat voor onderneming en arbeidsrecht heeft mr. Richard van der Zwan een ruime ervaring opgedaan in het succesvol behandelen voor letselschade kwesties in ondernemingen en bedrijven en voor ZZP’ers.

Daarnaast heeft ons kantoor ruime ervaring in het behandelen van letselschade bij verkeersongelukken.

Wat te doen bij letselschade ?

Bij het ontstaan van de letselschade is het van groot belang dat wij direct betrokken worden en dat het ongeval ook gelijk bij uw werkgever wordt gemeld. Belangrijk is verder dat u zo veel als mogelijk namen van getuigen noteert en eventueel beeldmateriaal opvraagt van het ongeval. Uiteraard dient u – als u hopelijk niet naar het ziekenhuis bent vervoert – uw letsel te laten beoordelen door uw huisarts of een specialist.  Bewaar tenslotte goed alle bonnetjes en papieren die betrekking hebben op uw letselschade. Deze zijn nodig om uw schade aan te kunnen tonen en de schadevergoeding te kunnen onderbouwen.

Letselschade

Wanneer er iemand aansprakelijk is voor uw letselschade dan moet uw letselschade vergoed worden. Onze advocaten adviseren, onderhandelen en procederen over de aansprakelijkheidsvraag, de hoogte van uw schade en de dekking van de verzekering van de aansprakelijke partij.

Advocaat letselschade voor ondernemers en ZZP’ers nodig?

Van der Zwan Advocaten is een advocatenkantoor met ruime kennis over en jarenlange ervaring in zaken omtrent het verhalen van schade. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl.

Of u kunt ons laten weten wat er gebeurt is via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier

.

 

 

  • letselschade advocaat Den Haag
  • letselschade advocaat Leiden
  • letselschade advocaat Delft
  • letselschade advocaat Voorburg
  • letselschade advocaat Wassenaar

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl