Advocaat Erfrecht

Het overlijden van een familielid of naaste brengt veel moeilijke beslissingen met zich mee. Er komt veel op u af terwijl ook van u verwacht wordt dat u van alles regelt. Emoties kunnen daarbij hoog oplopen waardoor het soms moeilijk wordt goede afspraken te maken. Een advocaat erfrecht kan u helpen met de afwikkelingen van de nalatenschap. Met persoonlijk advies nemen wij een groot deel van uw zorgen weg.

Wij kunnen u onder meer adviseren op de volgende gebieden:

– de nalatenschap (de verdeling of de vereffening daarvan)
– uw positie als erfgenaam (het zuiver of beneficiair aanvaarden of verwerpen)
– uw positie als executeur (de aansprakelijkstelling of het ontslag)
– legitieme portie (de vaststelling en uitbetaling daarvan)
– het testament (uitleg van het testament, de vernietiging of de vernietigbaarheid daarvan)
– vruchtgebruik

Bij het afwikkelen van een nalatenschap gaat onze voorkeur uit naar bemiddeling. Conflicten lossen wij liever met juridische deskundigheid en ervaring op minnelijke wijze op. Vooral als er onenigheid is ontstaan tussen familieleden. Onze advocaten bieden een luisterend oor en zorgen ervoor dat uw belangen altijd voorop staan. Mocht het geschil na overleg nog bestaan, kunnen wij alsnog een gerechtelijke procedure voor u starten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie van ons ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct contact met ons kantoor opnemen via telefoonnummer 070 789 00 90 of via ons e-mailadres: info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

 

 

 

 

 

Voor wie?

De advocaten van Zwan Advocaten staan zowel particulieren als (internationale) bedrijven bij en zijn werkzaam in heel Nederland.

Contact

Zwan Advocaten
Frederik Hendriklaan 59A

Postbus 17462

2502 CL Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl