Advocaat Bedrijfsschade

Schadevergoeding na bedrijfsschade

Ontstaat er schade aan uw bedrijfsruimte? Of raakt inventaris/goederen in uw bedrijfsruimte beschadigd of gaat deze verloren? En kunt u uw bedrijfsactiviteiten daardoor niet meer of nog maar gedeeltelijk voortzetten?

Heeft bijvoorbeeld een brand gewoed door uw bedrijf, is er waterschade opgetreden of is er kortsluiting geweest? Heeft een grote inbraak plaatsgevonden in uw bedrijf of is er sprake van diefstal? Of wordt uw bedrijf getroffen door een cyberaanval? Door deze soorten schade kan uw onderneming stil komen te liggen, met alle gevolgen van dien. Bedrijfsschade ligt op de loer! Zwan Advocaten begrijpt dat u in zulke gevallen genoeg aan uw hoofd heeft. Wij zijn er voor u om uw schade vergoed te krijgen.

Maar ik ben toch verzekerd?

Jaarlijks doen zich meer dan 1,2 miljoen schades aan woningen en bedrijfspanden van onder andere bovenstaande schadegevallen zich voor. U denkt dat uw bedrijf goed verzekerd is en dat het wel goed komt. Maar dat is helaas niet altijd het geval! Een verzekering kan wel dekking bieden, maar deze verzekeraar keert niet altijd alles uit.

Zwan Advocaten helpt u om uw gederfde winst, geleden verlies en kosten terug te krijgen!

Wat moet ik doen om mijn schade toch vergoed te krijgen?

Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat van Zwan Advocaten. Verzekeringszaken kunnen ingewikkeld zijn. Vaak zorgen de kleine lettertjes in de voorwaarden voor problemen die u niet had voorzien. Een specialist kan u op helpen alsnog uw recht te krijgen. Zwan Advocaten kan u helpen met de onderhandelingen met uw verzekeraar, maar kan ook optreden in een procedure. Ons kantoor heeft zeer veel ervaring in verzekeringszaken en helpt u graag om uw bedrijfsschade vergoed te krijgen.

Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur terug voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we naar uw zaak en de juridische mogelijkheden.

Welke redenen worden onder andere aangevoerd om bedrijfsschade niet te vergoeden?

  • er is niet voldaan aan de mededelingsplicht om bij het aangaan van de verzekering alle belangrijke informatie te vermelden;
  • de schade is opzettelijk veroorzaakt;
  • er zou fraude zijn gepleegd bij het opgeven van de schade;
  • er is sprake van schending van clausule(s) omdat er niet voldaan is aan de clausules in de polis;
  • er is sprake van onderverzekering aangezien er voor een te laag bedrag verzekerd is. Hierdoor wordt een lagere schadevergoeding uitgekeerd.

Zwan Advocaten helpt u om de verzekeraar op andere gedachten te brengen!

Advocaat bedrijfsschade in Den Haag

Herkent u dit? En wil u door een specialist bijgestaan worden? Dan moet u bij Zwan Advocaten zijn! Ons team staat u bij in uw geschil met de verzekeraar. Als een stevige brief er niet voor zorgt dat de verzekeraar zijn standpunt wijzigt, dan starten wij zo nodig een procedure voor u. Onze advocaten beschikken over uitgebreide kennis van het verzekeringsrecht en hebben zeer veel proceservaring om u optimaal bij te staan tijdens een procedure voor de rechtbank. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem voor meer informatie contact op via 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op