Aansprakelijkheidsrecht

Advocaat Aansprakelijkheid en Schaderecht in Den Haag

Bent u op zoek naar een advocaat aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Lijdt u schade en bent u betrokken in een procedure of geschil? Bent u zelf aansprakelijk gesteld? Of keert uw verzekeraar uw schade niet uit? Van der Zwan Advocaten helpt u daarbij!

De advocaten van Van der Zwan Advocaten hebben door jarenlange kennis en ervaring veel kennis en verstand van het aansprakelijkheid. Zij zijn specialisten om uw schade te claimen en te verhalen. Of het nu om een procedure tegen een particulier, een bedrijf, een verzekeraar of de overheid gaat, bij Van der Zwan Advocaten bent u aan het goede adres.

Aansprakelijkheid

Als u schade lijdt en iemand is daarvoor aansprakelijk dan kunt u uw schade claimen en verhalen. De advocaten van Van der Zwan advocaten zijn specialisten op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en helpen u graag. Dat kan op het gebied van de beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid , maar ook op andere gebieden van het aansprakelijkheidsrecht staan we u met raad en daad bij.

Letselschade

U kunt letselschade oplopen door een verkeersongeval, een ongeluk op het werk of een medische fout. Onze advocaten adviseren en procederen over de aansprakelijkheidsvraag, de hoogte van uw schade en de dekking van de verzekering.

Verzekeringsrecht

De advocaten van Van der Zwan Advocaten adviseren en procederen op het gebied van verzekeringsrecht, bijvoorbeeld over de polisdekking, of waarom een verzekeraar weigert uit te keren. Wij behandelen zaken op het gebied van aansprakelijkheidsverzekering, de arbeidsongevallenverzekering en de ongevallen- en schadeverzekeringen.

Social media

Ook kunt u schade, imagoschade of immateriële schade, lijden door onjuiste en onterechte berichtgeving in de social media. Ons kantoor heeft veel ervaring op het gebied van mediarecht en helpt u hoe u scherp en adequaat kunt opkomen voor uw belangen en uw schade kunt verhalen.

Advocaat aansprakelijkheid en schaderecht

Wilt u uw schade verhalen of bent u aansprakelijk gesteld? Of heeft u een andere vraag over aansprakelijkheid? Wij helpen u graag. Wij werken in heel Nederland. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Stuur dan een mail met uw probleem naar info@zwanadvocaten.nl

 

Contact

Van der Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl