Aansprakelijkheidsrecht advocaat

Advocaat aansprakelijkheidsrecht en schade voor bedrijven in Den Haag

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsrecht advocaat in Den Haag? Voor een ervaren advocaat aansprakelijkheidsrecht bent u bij Van der Zwan Advocaten aan het goede adres. Voor beroepsaansprakelijkheid en tuchtrecht van advocaten, accountants, notarissen en fiscalisten maar ook voor bestuurdersaansprakelijkheid. Bij ons advocatenkantoor zijn meerdere ervaren experts op het gebied van aansprakelijkheid en schade werkzaam.

Een aansprakelijkheidsrecht advocaat staat u bij in gevallen waarin u aansprakelijk wordt gesteld door een andere partij of wanneer u zelf schade heeft geleden en iemand anders aansprakelijk wilt stellen. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, kan de schade worden vastgesteld en kunt u schadevergoeding eisen.  Daarvoor is wel vereist dat er een voldoende (causaal) verband bestaat tussen de (onrechtmatige) gedraging van de andere partij en de door u geleden schade.

Schade kan voortvloeien uit bijvoorbeeld contractbreuk, wanprestatie, door de aankoop van een onveilig en/of gebrekkig product, de levering van een gebrekkige dienst, uit onrechtmatige daad, door of namens u verrichte arbeid, bij een verkeersongeval of een ander ongeval, etc.

Schade kan op veel verschillende manieren worden geleden. U kunt onder meer schade lijden doordat uw eigendom is beschadigd, doordat u inkomen misloopt (loonderving, verlies aan arbeidsvermogen, door wanbetaling), doordat u letselschade heeft opgelopen of geleden, etc. Bijna iedere vorm van door u geleden nadeel (waardoor u genoodzaakt bent om extra kosten te maken of juist minder inkomsten heeft) kan worden gezien als schade.

Heeft u een aansprakelijkstelling ontvangen of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om een andere partij aansprakelijk te stellen? Neem dan snel contact op met een aansprakelijkheidsrecht advocaat van Van der Zwan Advocaten, die u hierover kan adviseren en van begin tot eind kan bijstaan in aansprakelijkheidskwesties.

Advocaat aansprakelijkheid en schade in Den Haag nodig?

Zwan Advocaten is gespecialiseerd in aansprakelijkheid, schade en verbintenissenrecht, in het bijzonder op het gerechtelijke traject. Onze advocaten zijn specialisten en behalen voor u het maximale resultaat tegen een scherp tarief. Vele uitermate tevreden klanten gingen u voor! U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Voor wie?

Van der Zwan Advocaten staat ondernemers in het MKB bij waaronder ZZP ‘ ers, vennoten in een vof, verenigingen, stichtingen en coöperaties.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl