Beroepsaansprakelijkheid

Advocaat bij beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid die iemand heeft omdat hij een adviserend bedrijf heeft of een adviserend beroep uitoefent. Daarbij moet u denken aan een advocaat, notaris, makelaar, accountant, boekhouder. Deze personen worden in de volksmond ook wel beroepsbeoefenaren genoemd.

Wat is een beroepsfout?

Als een beroepsbeoefenaar een fout maakt kan er schade ontstaan bij degene aan wie hij het advies heeft gegeven. Dat heet dan een beroepsfout. Criterium daarbij is de vraag of de beroepsbeoefenaar niet heeft gehandeld zoals een redelijk bekwaam handelend beroepsbeoefenaar in hetzelfde geval zou hebben gedaan.

Wat te doen bij een beroepsfout?

Heeft een beroepsbeoefenaar een fout begaan en wordt daardoor aantoonbaar schade veroorzaakt dan dient deze schade afgewikkeld te worden. Zwan Advocaten is als advocatenkantoor gespecialiseerd in de afhandeling van schade in zaken met betrekking tot beroepsaansprakelijkheid.

Advocaat bij beroepsfout

Schakel één van onze gespecialiseerde advocaten in. Zij kunnen uw precies vertellen welke stappen u moet ondernemen om uw schade te claimen. Ze geven u een open en eerlijk advies. Zwan Advocaten werkt zowel voor de beroepsbeoefenaar als voor diens voormalige klant.

Voordelen Zwan Advocaten

  • Expertise, uw schade geclaimd door een specialist
  • Onafhankelijk, dus altijd het optimale resultaat voor u
  • Geen rompslomp, wij regelen alles
  • Efficiënte aanpak
  • Optimaal resultaat

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 070 – 789 00 90 of via info@zwanadvocaten.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Voor wie?

Zwan Advocaten staat particulieren en ondernemers, waaronder makelaars, beleggers, winkelketens en woningbouwverenigingen bij.

Contact

Zwan Advocaten
Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

T. 070 – 789 00 90
E. info@zwanadvocaten.nl